How Twilight should have ended!

Kolla in denna filmen, så jäkla rolig!


Tack som fan!

Idag kommer Stina hit och räddar mig. Blir luftslottet som sprängdes på bio ikväll. Älskar böckerna så ska bli spännande att se upplösningen!

"Om man vill nå dig
Räcker inte vanligt prat
Då får man slå dig"


Lookalike tävling

Regina sa idag att hon tyckte jag var så himla lik Callie i grey's anatomy. Fortfarande väldigt skeptiskt till detta. Men hon tyckte verkligen att jag skulle skicka in en bild till kanal 5 lookalike tävling då hon var helt övertygad om att jag skulle ha en chans. Vet inte om jag är lika övertygad.



Skype-oskuld

Sara tog min skype-oskuld idag, jäkla bra grej egentligen. Har inte pratat med henne sen dess att hon åkt till USA så var hemskt trevligt. Sara är verkligen en av mina favorit personer då hon har en sån härlig personlighet.

 

Dock står jag fortfarande mellan två val, köra eller avvakta? Jag är en sådan person som oftast bara kör, "bättre att ångra något man gjort, än något man inte gjort". Än så länge har jag inte ångrat något. Men jag vet också med erfarenhet att det kan vara bra att avvakta. Fast jag är fruktansvärt dålig på det. Har nog egentligen redan bestämt mig för hur jag ska göra så ja, jag vet inte.

Idag fotade vi i alla fall till vår tidning. Har suttit och pillat i photoshop den närmsta timmen, eftersom jag kan typ nada om photoshop så har jag suttit och testat i stort sett alla funktioner. Tar lite längre tid dåja!


Julstämning

Sitter och lyssnar på julmusik och planerar för julmiddagen som ska äga rum nästa helg. Älskar julkänslan man får av julmusik, till helgen blir det väl att rota fram julsakerna också. Första advent på söndag, kan inte fatta att året har gått så fort.


Jag och Maria i våras på 20 års kalas


Flytta till Jönköping och träffa massa roligt folk


Spela paintball och ja, gick såhär ungefär.


Jag och min gamla rummy Martina


Jag och chefen.


Jag och Angelica, hårt arbetande!

Första tenten någonsin avklarad

Klarade av min första tenta idag och det går inte med ord att beskriva hur skönt det är att få avsluta något. Bara två rapporter, ett projekt, ett matteprov och en tenta till innan 17 december. Kör bara!

Hittade det här klippet på youtube från New Moon. En av mina favoritscener från filmen är med i de första sekunderna. Gåshud!


Plugg och öl

Vilken lördagskväll. Druckit öl med mig själv och försökt plugga. Har hittat tusen saker som jag tvunget måste göra innan jag sätter mig ner och läser. Läste en stund och sen fastna jag vid datorn. Nu har klockan hunnit bli två och dags att sova.

Läste på en blogg där någon hade länkat till en hemsida för skriva upp sitt namn så att Stephenie Meyers ska släppa boken som är skriven från Edwards perspektiv. Herregud, ge kvinnan lite space. Hon har nog rätt mycket annat att göra just nu och den kommer när den kommer. 

New Moon

Igår vad vi och såg New Moon, och kan ni fatta hur bra den var eller?! Med andra ord jäkligt bra! De har lyckats få med det viktigaste från boken och tårarna rann mer än en gång. Taylor spelade precis som jag hade tänkt det i boken så verkligen en guldstjärna i kanten till honom! lördag igen?

Nu ligger här fyra tjejer utslagna i min lägenhet då vi kom i säng runt fem imorse, blev ingen komproj vilket är lite ångest framkallande men men. Första tentan på måndag så borde ju kanske plugga lite...sen.


Imorgon gäller det!

Har rensat på mitt köksbord idag. Det bordet fungerar nämligen som avlastningsbord och ja ni förstår själva vad det innebär. En massa skit på hög. Hade nästan glömt bort att jag hade en duk där under. Och nu tänker ni, varför gå igenom all denna möda, men då ska jag tala om att imorgon får jag finbesök ifrån Borås/Göteborg. Jessica, Stina, Emma och Angelica kommer hit och klockan nio imorgon kväll så kommer vi befinna oss på SF bion här i Jönköping och ladda upp inför New Moon premiären. Uuuunderbart!


Världen är så sjukt liten!

Var på inflyttningsfest igår i Borås och där träffar jag två killar från Borås trakten som känner en tjej som gick i min klass i gymnasiet. Världen är en pytteprick!

 


Fredag igen

Dirty dancing har lätt ett av de bästa soundtracken genom tiderna!


Den som väntar på något gott...

Kvällsmat: Morötter med dippa. CHECK!

Idag är det 10 dagar kvar till New Moon! Längtar som ett as, det kommer bli så jäkla bra!


Kul som fan!

Macken is the shit!


Typiskt svensk!

Nu sitter jag och är jävligt bitter! Har dragit på mig en jäkla förkylning och mitt huvud känns som tusen kilo plus att man granne under spelar musik som om de vore döva!!! Och så sitter jag här och blir jävligt irriterad och skriver om det här istället för att göra något åt det som en riktigt typisk svensk. Men helt jävla seriöst, det är i för sig lördag men jag menar, om jag har fått ta ner mina tavlor från väggen så spelar man lite väl högt! Sätter jag på musik på min dator så överröstas det av deras jävla bas. Och det är inte ens bra musik de spelar. Man fattar väl själv lägenhet = SKRUVA NER BASEN!

/ Bitterfittan Stephanie

PLUS ATT MAN SKA BEHÖVA LYSSNA PÅ DEN JÄVLA SPOTIFY REKLAMEN SOM OM JAG SATT BREDVID EN HÖGTALARE, ÅH JAG DÖR!

Nackdel med att bo själv, ingen som kan hjälpa en att dra upp blixtlåsen!

Igår kväll så skulle jag prova klänningen jag köpte härom dagen, en svart fodral klänning från Lindex. Insåg att jag redan hade en som såg nästan likadan ut så skulle prova den ordentligt en sista gång innan jag lämnar tillbaka den. Blixtlåsen sitter i ryggen som på många andra klänningar och jag vet seriöst inte hur länge jag stod och försökte få upp blixtlåsen hela vägen! Efter att ha försökt böja armarna i alla möjliga vinklar lyckades jag äntligen genom att först knäppa knappen som satt längst upp vid "slutet" av blixtlåsen.

MEN om jag trodde det var svårt att få upp den själv så insåg jag ganska snabbt att det var ännu svårare att få ner blixtlåsen igen. Eller rättare sagt knappen som jag så jävla smart hade knäppt! Fan! Trodde seriöst att jag skulle få sova i klänningen. Men efter en hel jävla evighet så fick jag av mig klänningen. Tack gode gud. Ett tecken på att jag inte ska lämna tillbaka den tro?!

Hatar att jag är så svag!

Har hittat en klänning och en tröja på HM som jag har suttit och tittat på hela dagen, gjort allt för att INTE beställa hem det för jag har verkligen inte råd! fan vad jag hatar mig själv åh, jag vill ha. Kläder går ju faktiskt förre mat men åh, jag behöver inte mer kläder. eller?! fan fan fan.


Finns för många jävla idioter!

Hatar att det finns människor som gör att man ska behöva gå runt och vara rädd och göra så att man ska behöva begränsa sig för att folk är så jävla störda i huvudet. Det är fan ni som borde gå och gömma er och dö i en hörna. Sen ska man få dåligt samvete för att man själv blir som paralyserad när något händer, man vet bara att man hoppas om det hade hänt en själv något, att någon hade ingripit. Imorgon går jag och köper överfallsspray! Värt!

Roliga lappar

Igår så var jag på biblioteket för att lämna tillbaka en bok. Älskar att de satt upp en lapp bredvid bokinkastet där det står" Vår robot tar hand om dina böcker". Himla tur att de gjorde det klart för jag hade förväntat mig att en enhörning skulle komma galopperande. Just ordet robot gör mig lite illa till mods faktiskt. Maskin känns så mycket bättre.

Finns det något som den här mannen inte kan?!

Bästa jävla låten! Gåshud!


På egna vingar

Den här låten är verkligen en av de finaste sångerna som jag någonsin hört. Björn Afzelius skrev den till sin dotter precis innan han dog. Han hade lungcancer och jag kommer ihåg precis efter han hade gått bort så hade de en minneskonsert där Mikael Wiehe sjöng. Då var jag 10 år och gud vad jag grät när de spela denna låten.

Har ni inte hört den så gör det nu!


RSS 2.0