It's just another sunday

Sitter och njuter i soffan i mitt nya hem. Helgen har varit tuff men skönt när man ser resultat. Lägenheten håller på att bli riktigt mysig, jag är jävligt nöjd vilket jag hoppas Annie är också. Imorgon är det skola igen, vilket känns..skevt? Var länge sen nu!

Jävligt kul också att där var någon idiot som hade snott delar från min cykel när det stått i källaren i det förra huset. Människor är fan inte kloka! Är det någon som vet någon bra cykelhandlare i Jönköping?

Resultat

Portfolio

Här var den då. Helt ärligt så vet jag inte riktigt om jag är nöjd, upplägget gillar jag men har redan nya idéer om hur jag skulle vilja utveckla designen. Men detta är bara min första portfolio och när jag har mer att fylla den med så ska jag också utveckla och förbättra.

Våffeldagen!

Sitter hemma hos Annie och tittar på när hon vispar grädde. Det ska bjudas på våfflor och det ska bli underbart gott! Vet inte hur längesen det var jag åt våfflor. Crazy! Ikväll blir det "after work" efter min hårda städdag. Fint ska det vara!

CHECK!

Skulle vilja sträcka mig så långt som att säga att jag tror mitt flash arbete är klart. Klart klart klart! Ska bara komma underfund hur man publicerar kalaset sen jäklar. Nu kallar sängen så att jag kommer upp imorgon för att skura toaletten och göra rent ugnen. YES!



Dagens ros

Den skulle jag vilja tillägna Marie på UM här i Jönköping. Gud vilken pärla! Och oj som hon har hjälpt mig att få en bättre syn på ja det mesta skulle jag vilja säga. Efter sista besöket idag fick hon en bamsekram! Fler sådana människor behövs överallt!

Not that I don't like you, I'm just at a party

Guuuud vad tråkigt det är att flyttpacka, eller ja packa överhuvudtaget suger! Sätter mig framför datorn och "pausar" var femte minut. Det enda roliga är att kolla igenom massa gamla saker som fotoalbum, skolarbeten och dagböcker. Så nu sitter jag här, golven är fulla med alla saker som jag dragit fram men inte orkat packa ner. Ska försöka ta mig till köket och göra en macka. Tur att man är lite atletisk!

Sommaren 2010

Blir ännu en sommar på BK Borås och det känns faktiskt rätt så bra. Blir lite jobbigt att pendla men egentligen är det inte så långt och det tar cirka en timme att åka med buss. Pendelkortet kostar 800 kr i månaden och då är det obegränsat antal resor. Nej men jag känner mig nöjd med beslutet. Trivs ju trots allt väldigt bra med människorna där och det känns väldigt skönt att inte behöva oroa sig över att jag kanske kommer gå arbetslös i sommar.

Sen verkar det som det blir festival i sommar också. Sjukt peppad! Åker upp till Borlänge med Angie och co för att gästa Peace and Love. Jag är taggad!

 


Söndag i all ära



Stiligt klädd imorse för att bege mig mot Elmia för att jobba lite. Kavajlocken funka för mig!

Ska det va så ska det



Whopper cheese med friscobröd. 5 av 5 toasters!

Hårsprays beroende!

Packat lite så smått här hemma. Gått och pillat och dragit upp massa saker, fått för mig att jag ska rensa och verkligen kasta allt som jag inte använder. Vi får se hur det går. Än så länge har jag hittat sex tomma hårspraysflaskor. Finns säkert någon anledning till varför jag inte kastat dem dock kan jag verkligen inte komma på den nu.



Ny dag, nytt jobb.

Då var det jobb som stod på schemat idag. Åkte en timme tidigare för att vara säker på att jag skulle hitta. Sist jag var på Elmia så gick jag vilse och att komma försent första dagen hade känts lite väl pinsamt. Sagt och gjort, givetvis gick jag fel. Kom till rätta och var också i mycket god tid. Som tur var, var jag inte helt alena.

Dagen har bara rusat fram. Att sitta och ta betalt för inträde var med tillfredsställande än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig och jag måste säga att jag trivdes fruktansvärt bra. På det imorgon igen, och då tar jag sovmorgon. Till åtta!

Haha

"Det är bättre att hamna i en god trekant än i en ond cirkel."


Örk

Jobbigaste med att snön har smält bort är att det ligger en jäkla massa bajs överallt! Crazy!

Då har man fredag i blodet igen

Vaknade halv ett idag, legat i soffan och kollat på dåliga program och nu tänkte jag försöka ta tag i lite flash, idag igen. Känns som man kommit in i en liten enformig rutin på grund av det här projektet. Ska försöka mig på att göra om galleriet, ja vi får se hur mitt tålamod klarar av detta. Hajpo


Ond cirkel

De personer man tycker om, pratar man inte med och de människor man inte tål träffar man varje dag. Jag får liksom inte rätt på det. Är det så det ska behöva vara... Människor är arga utan att berätta varför, andra blir arga för att de är arga och så fortsätter det. Jag blir bitter av denna stämning som har uppstått! Samtidigt är till och med jag för stolt.

Have started a thing for purple!






Dagens notering

Ta hand om dig själv, ingen gör det åt dig!!

Spinn of hope

Har ni hört talas om spinn of hope! "Dina ben räddar liv" Crazy bra, man anmäler sitt lag eller som nu när det finns ströplatser kvar så anmäler man bara sig själv. Som lag betalar man 1500 kr om som ensam person tror jag att det var 250 kr och precis varje öre går till barncancerfonden. Allt man behöver göra är att cykla på en cykel inomhus. Alla tjänar på det! Tänkte först anmäla mig men det är den 27 mars och samma dag som jag ska flytta så blir himla tajt att hinna med båda sakerna. Men har ni inget bättre för er den dagen så räddar lite liv istället!

Hemsidan är http://spinnofhope.se

Fick ett ryk idag också och anmälde mig som blodgivare, kan bli spännande det här!


It's bad again!

"tidvis har skakandet lagt sig"


Walking on sunshine

Tre tjejer och en säng, har med andra ord sovit som en prinsessa inatt. Invigde Malins lägenhet med tv mys och ett starkt övervägande om att dygna. Men klockan fyra som började ögonen kännas för tunga.

Idag blev det lite solning på Malins balkong, seriöst så varmt att man kunde sitta i bara linne, vår är på väg nu! Hann med lite flash också, börjar arta sig nu. Sedan en runda till friskis för att röra lite på fläsket. Ikväll blir det jag och soffan. Som ett!

 


Kom kom kom innan som som som


Sitter även idag och jobbar med flash och precis när jag kodat klart allt och ska se om det fungerar så säger flash till mig att det inte finns tillräckligt med minne för att spela upp. Kunde ha sagt det lite tidigare! Nu blir det att förminska alla bilder och börjar om från början. YES!

Dagens notering

Det går inte att bre smör med en gaffel. Hur mycket disk man än tror att man sparar.

Lördag

Känns hela tiden som att det är söndag idag då helgen började tidigt denna veckan. Blir helt förvirrad på dagarna! Men nästa helg i alla fall så ska jag jobba, jajamän det lönar sig att gå på arbetsintervju. Ska jobba på Elmia i kassan. Kommer nog bli bra och kul hoppas jag.

Idag ska jag och Annie ut i det fina vädret och fota lite hade vi tänkt. Ska även fixa lite saker inför flytten. Dock så ligger hon fortfarande däck i soffan. Tänkte jag skulle köra på med surfin bird i ansiktet på henne så det blir lite liv. Gud vad hon kommer att älska att bo med mig!


Lustigt

HM har skickat 11 reklam sms till mig idag och 1 mejl. Får känslan av att de försöker säga mig något?!

Det går bra nu

Oj, jag som skulle vara så duktig och jobba med flashen super hårt idag då jag kommit på lite nya idéer. Istället så somnade jag i soffan och vaknade av att telefonen ringde. Ny arbetsintervju imorgon. JA! Ska vakna till lite sen blir det flash för hela slanten.

Fler utkast till min hemsida




Hur gör dom??

Jag är så jäkla imponerad av alla som är ute och joggar i detta halkväder. Varje gång jag går ner till friskis så ser jag minst 3 personer som är ute och springer. Jag är glad om jag klarar mig gåendes utan att halka, vilket går sådär. Satte mig på rumpan på väg hem idag, har tappat räkningen nu för hur många gånger jag trillat. Men som tur var så var det mörkt och antagligen ingen som såg mig. Men ja en eloge till de som klarar att springa!

Du vet att jag vill på alla sätt ordna upp våra liv!

ÅH får panik på mitt flash projekt. Har fastnat och vet inte hur jag ska fortsätta. Får inte riktigt rätt med designen och flash ritverktyg är kassa, så blir att sitta och prova sig fram i illustrator och sen importera in. Snart orkar datorn inte förhandsgranska mer.



Än så länge ser det ut så här, alldeles för långt ifrån färdigt! Tanken är att det ska fungera som en bok så man bläddrar från höger. Hm, tänk tänk tänk.

Fan är klockan bara ett, trodde hon var två. Kanske hinner med en liten powenap innan jag ska iväg på arbetsintervju. Väldigt värt!

Jag har tränat ninja baby och är smidig som en katt.

Pizza till frukost och lakrits till kvällsmat. Ryggen gör ont då jag sovit helt galet i natt. Dock självförvållat så man får väl skylla sig själv.

Lyssnar på Baz Luhrmann - Everybody's free to wear sunscreen och känner mig lite tom idag? Vet inte riktigt, bara konstig! Den låten ger mig lite hopp om livet, lyssna på den!

Sist skulle jag vilja säga grattis till Heidi idag, 21 år. Gud vad vi börjar bli gamla!


(Jag och Annie kör på kåren.)

Crazy!

Idag har jag sökt cirka 1000 jobb. Skulle ha flashat också men inte ens det har jag hunnit. Tänkte traska ner till stan för ett dans pass. Sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Joey med rödvin. Solen skiner och snön håller på att smälta. Det lukar som det kommer bli en bra kväll!

SHWEEE (klösljud som görs samtidigt med en handrörelse.)

 


Dance your ass off

Igår blev det kåren och dans dans dans. När de spelade familjen så höll jag på att smälla av! Älskar "snurrar i min skalle"!



Hata Telenor!

Har som sagt börjat använda mitt mobila bredband nu. Funkade fint igår, sämre idag då jag inte fick igång det alls. Trodde att det var datorn som automatiskt ville koppla sig till mitt gamla internet. Tog bort den gamla IP-adressen och ja försökte med det mesta för att få igång det mobila modemet. Men icke, frustrerad som tusan försöker jag ringa till Telenors kundservice då jag inte förstår vad felet är.

"Har du frågor kring ditt mobila bredband är det bara att ringa till Kundservice dygnet runt på 020-22 22 22. Vi hörs."
Såhär käckt har de skrivit på lappen med pinkoden. Slog numret på min mobil och det enda jag fick höra om och om igen var hur mitt saldo på mobilen. VAFAN?! Blir ännu mer förbannad och ringer till pappa och frågar om han kan pröva ringa till Telenor. För det är ju jävligt logiskt att när man har Telenor på mobilen så ska man inte kunna ringa till deras kundtjänst?! Glasklart! Pappa försöker ringa, (som  har abonomang)  slår in mina uppgifter och det enda han får höra är mitt saldo på mitt kontantkort. Fattar ingenting och är vid det här laget helt galet arg och halvskriker på min stackars far som ligger hemma i kräksjuka. Ringer Annie för att få lite hjälp genom deras chatt. Jo de har en chatt men har man inget internet så är det rätt kört. Precis när Annie ska skriva till dem så börjar modemet mirakulöst fungera.

Jag loggar själv in på chatten och frågar Felix hur fasen jag ska få tag på kundtjänst när mitt internet inte fungerar. Han förklarar vänligt att det går bra att ringa. Och jag kontrar med att det gör det inte.

Kundservice (Felix): “Vissa kontantkort har tyvärr inte möjlighet till personlig service.”
WHAT?
Stephanie Borg: "Nehe? Så då är det alltså kört för min del"
Kundservice (Felix): “Du kan kontakta oss här på chatten, alternativt ringa 020-222 222, från en annan telefon.”
Stephanie Borg: "Jag har ingen annan telefon att ringa från och om mitt internet inte fungerar så har kommer jag inte åt chatten"
Kundservice (Felix): “Det är på dom visen du kan kontakta oss snabbast, jag har tyvärr inte något annat alternativ.”
Stephanie Borg: "det gick inte, men ja jag kan ju konstatera att för min del är det rätt kört eftersom jag sitter med skiten till nästa sommar."
Kundservice (Felix): “Angående problemed med det mobila bredbandet så jobbar vi med att lösa det och hoppas att det blir klart så snabbt som möjligt.”
Chatten avslutad

Hur fan kan man inte ringa kundtjänst från sin mobil? Jag har haft Telenor sedan min första mobil vilket är säkert tio år sen och hans svar är att han tyvärr inte har något annat alternativ. Är det man får för att man är trogen kund. Nej tack då kan det va så! Nu blir det att kolla efter någon annan mobiloperatör. Det är ju så man blir mörkrädd!



Mannen, myten, legenden


Dagens ilandsproblem

 

Har nästan börjat förlika mig med tanken att vi är på väg mot en ny istid för snön verkar inte vilja försvinna. Men jag är inte bitter över det, vad finns det som är bättre än att traska i snöstorm till skolan halv åtta på morgonen med icke vattenfast mascara. Låter kanske som ett mindre problem, men krigsmålningen som hinner framställas på den korta sträckan mellan mitt hem och skolan är skrämmande! Jo, jag hade ju kunnat hoppa över mascaran på morgonen. Det är definitivt ett alternativ men då ser det istället ut som jag inte har några ögonfransar. Vattenfast mascara finns också förvisso men varför ska jag behöva kasta onödiga pengar när det faktiskt är meningen att det ska bli vår nu! + att det är så jäkla jobbigt att tvätta av. Gud vad glad jag är över denna långa vintern!

 

 


RSS 2.0