Men ärlig talat, det var skönt med ett dåligt svar.

Idag var jag och åt sushi med Fiona och Matilda, det är höjdpunkten efter varje låning. Man har råd att gå ner till samuraj och kränga i sig 10 fantastiska bitar sushi. Dock så är jag fortfarande helt galet sugen på det, hade kunnat äta det jämt. För jämt!

Har det förövrigt varit en väldigt bra dag, fått en del gjort och känner mig på väldigt bra humör. Tror helg besöket gav mig den energin jag behövde för att orka med den kommande månaden. Fiona toppade dessutom kvällen med att beställa ett mobilfodral till mig. Lyckligt lottad eller?

Idag är det ganska så exakt en månad kvar tills jag flyttar till Göteborg. Hur jag ska hinna med allt jag har att göra tills dess är en stor gåta. Skjuter upp det problemet och hoppas att det löser sig av sig självt. Men nu ska jag skriva en lista på allt som jag måste göra imorgon sen ska jag sova. Fruktansvärt spännande.


Dagens, denna gör mig hoppig och glad.

Resumé av helgen

Mina nya favorit strumpbyxor = hål.
150 kr på stadsbuss.
Mycket skräpmat.
Väldigt mycket "med andra ord".
Pinsamt.
Big Brother.
Hysteriskt mycket skratt åt absolut ingenting.
Natti verkar hata småläningar?
Skämmer ut mig genom att kunna en hel ronny&ragge låt utantill.
Johan Glans.

Ja det har varit en riktigt bra helg i alla fall.

Väldigt mycket Skåne!

Just nu ligger jag, Natti och Jessica framför Johan Glans, world tour of skåne. Skrattmusklerna får jobba. "Rött ljus motherfucker."

Usch nästa vecka kommer inte bli rolig, har så mycket jag har skjutit upp nu som jag verkligen måste ta tag i. Njuter av söndagen och tar tag i det imorgon.



Imorgon

Åka till BK
Köpa biljett till Peace and Love
Pengar på kontot
Natti kommer med bussen från Malmö
Jessica +1 kommer med bussen från Göteborg

Känns som det är julafton imorgon!
Lämpligt att kung i baren med magnus uggla kom på spotify.







Hur gör man?

Äntligen hemma i soffan framför tv. Har cp-ont i min arm efter att jag varit och lämnat blod. Satt och kolla på skidor samtidigt som jag fick förklara händelseförloppet för sköterskan som pratade alldeles för högt och hade glömt sina glasögon. Sedan iväg för mysfika hos Adam och Jennie, mår lite smått illa nu efter alla kakor men det märktes att de lagt ner mycket kärlek i de där bakelserna.

Sitter och funderar på om enda sättet att överleva är att aldrig förvänta sig något? Vet inte hur jag lyckas hamna i liknande situationer gång på gång. Är det någon som vet hur man gör? Snälla berätta för det jag sysslar med fungerar tydligen inte alls.


Jag trollar dig till ett träd

Operation vända tillbaka dygnet har börjat. Tror det går ganska bra eftersom jag är brutalt trött just nu. Dagens låt? Lyssnat mycket på Lars Winnerbäck idag vilket kan ha att göra med att solen sken underbart mot mina kinder när jag gick till skolan. Att de senare börja snöa har jag förträngt.

Men ändå blir det ingen låt med Lasse. Utan istället bjuder jag på en låt med Rod Stewart - I don't wanna talk about it. Hörde att Annie satt och lyssna på den innan ikväll och tusen minnen och känslor fullkomligt slog omkull mig. Kändes som jag hade åkt tillbaka två år i tiden, jag stod i ett kök i Borås och lagade mat med en blind hund runt mina ben med ett glas foot of africa bredvid mig under tiden just denna skivan gick varm i cd-spelaren.


Dagens



Frukost med ägg och bacon medan Ted Gärdestad spelade i bakgrunden. Stress, skitgubbe och finns i sjön. Gått vilse i Jönköping, inte lika brutalt som förra julen. Taggat peace and love med Malin. Oh vilken härlig dag.

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka.

När man känner något man can't deny
when eagles fly over mountain high

När all oro är som bortblåst och försvunnen
När simba återvänder i lejonkungen.

När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit och höra
det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Vår styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga cahsna och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
För en afton som dotar lite YMCA
Tack Göteborg, ni är kärlek för mig!



När vi läste svenska c på gymnasiet så skulle alla läsa upp varsin dikt eller en text från en låt för hela klassen. Detta var ett tag efter att melodifestivalen hade sänts. Jag läste upp Björn Gustafssons dikt från en av mellanakterna. Det var succé och ja jag måste bara säga dikten är ju grym!

Släpp fångarna loss det är vår

Frukost på stan. Vid munksjön i strålande stan. Det kan inte bli mycket bättre än så. Och det får inte glömmas att nämna, i sällskap med de två sköna bönorna Ällen och Annie.

Idag har jag köpt strumpbyxor. Jag har ångrat mig, jag önskar mig inte ett dockhus i present längre. Jag önskar mig en årsförbrukning av strumpbyxor. ALLA som jag äger går i sönder, oftast första gången jag använder dem. Så nu har jag köpt ett par i 80 den och ett par i 120. Går de här sönder så finns det nog inget hopp för mig.

Dagens låt är Ebba Grön - Ung&kåt. Solen väcker massa härliga känslor som får en att vilja dansa loss till denna totalt. Pinsamt nog har jag nästan börjat sympatisera med alla 15-åriga pubertets killar. Ja, lyssna och dansa helt enkelt.


Del 6

Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger opp
Där elden falnar men fortfarande glöder
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden,
och det skulle bara va ett steg tillbaka
Jag hatar min rastlöshet, jag älskar min tjej
det är så mycket som jag glömmer att bejaka

Sista sittning

Igår var det babylife sittning. Vilket antagligen blir min sista sittning på JTH, känns lite sorligt. Men sittningen var grymt bra!














Night after night you say you move on

Brukar säga att det är bättre att ångra något man har gjort än något man inte gjort. Idag säger jag inte så. Har sagt det förut om jag säger det igen, nu måste jag för fan skärpa till mig. Blir så trött!

Med det sagt. Idag fick jag goda nyheter, eller rättare sagt riktigt goda nyheter. Till hösten ska jag åka till Skottland för att plugga en termin i Edinburgh. Ska bli så förbaskat roligt att jag inte kan sluta le. Nu måste jag bara fixa ett sommarjobb också så att jag kan börja slappna av lite. Är så disträ att jag får inget gjort om dagarna, de flyger bara förbi. Jag oroar mig alldeles för mycket över saker.

Har blivit förälskad i serien Glee. Helt underbar musik. Jag vill också att mitt liv ska vara en musikal. Säg det med en sång. Mission till mig själv, att välja ut en låt om dagen som beskriver stämningen i mitt huvud för just den dagen?! Dagens är i alla fall utan några större funderingar, night after night med the sounds.


När jag blir stor...

När jag fyller 22 år så önskar jag mig ett dockhus. Så jäkla häftigt med miniatyr prylar!


(Bild från google)

Något försenad



Daniel gjorde precis min dag!

It's just another manic Monday

Har haft sådan grym träningsverk i min rygg idag. Har jag väl kommit ner i soffan så har det tagit en jäkla tid att ta sig upp igen. Och det verkar inte ge med sig heller utan det känns som det blir värre och värre ju mer dagen går. Mer träning brukar vara det bästa botemedlet och det är det jag har gjort. Så nu ska jag hoppa in i världens varmaste dusch och sedan sova? Är olagligt trött idag! Försökt att få fram lite vettiga frågor till min rapport men huvudet har varit segt. Och just det, var med Ällen idag på sjukhuset när hon fick heroin i ögat, pupillerna blev stora som tefat. Sen har jag fotat lite.

Don't worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.



Prozac


Del 5

Jag har ingen lust, Jag fastnar framför tv:n när det skymmer
att följa dig i livet och skynda mig hem,
för att fylla på så mycket skåpen rymmer
Jag prata med en vän innan jag reste,
Hon sa du måste alltid packa lätt
Som att du alltid är på resa och ännu inte sett vad du har sett

Missförstånd

Igår när jag ställde alarmet då tittade jag inte på tiden utan satte bara på det. Vilket resulterade i att klockan ringde halv tio idag istället för halv sju. Förvirrad om något! När jag väl insåg vad klockan var så kändes det inte lönt att stressa iväg till skolan vilket resulterade i kaos med vår grupp. Vilket nu innebär att Kjell antagligen kommer ge oss IG i kursen. Missförstånd på missförstånd.

Men just nu orkar jag inte oroa mig över det! Håller på att sakta men säkert packa ihop mina saker här i Jönköping, väldigt svårt för det mesta ska inte packas upp på väldigt länge och det brukar vara så att när man inte har tillgång till en viss sak det är just då man behöver den.

Quick stop

Jag och Ällen var en sväng i Paris idag, så jäkla mysigt!


Rastlöshet

Nu var det bara jag och Annie kvar. Josse och Klara har varit här och hälsat på i helgen och jag kan inte annat än att erkänna att jag fullkomligt älskar när det är rullians i lägenheten. Idag när jag kom hem så var det verkligen jaha vad gör man nu då. Sitter och funderar på om jag ska springa ner till källaren och börja packa ner saker. Kom dock vara jobbigt att stirra på en massa kartonger tills på söndag. Men gör jag det inte nu så kommer jag säkert inte få det gjort senare i veckan.

Ni förstår det pågår en ständig konflikt i mig. Jag vill kalla det kris men det är antagligen inte rätt ord. Men frågan som hela tiden går igenom mitt huvud är "är detta allt?" En fråga man kan analysera sönder på tok för mycket. En fråga man antagligen egentligen inte vill veta svaret på. Fan, vissa dagar känns det ingenting idag känns det tusen. Jag hatar min rastlöshet!


Lika roligt varje gång

Varje gång jag refererar Annie som min sambo så drar oftast människor slutsatsen att det är en han och folk blir alltid lika förvånade när jag rättare dem och säger, nej det är en hon.

Idag var det hyresrättsföreningen som kom och plingade på (en söndagskväll??). Då jag skulle förklara att min sambo redan är med så tittade hon ner i sina papper och frågar vad heter han då? Då förklarade jag att hon heter Annie, Annie som sitter i köket hör konversationen och kommer och ställer sig bredvid mig i dörröppningen och hälsar glatt. Hon titta lite frågande på oss och man såg hur hon la ihop 1+1. Hon bad om ursäkt att hon missat att Annie redan var med och önska trevlig kväll. Ja så tokigt det kan bli ibland. Men kul är det! Varje gång.

Del 4

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden



Botten är nådd?

Började undra idag när jag stod på systemet med gårdagens festkläder och läste "hur ofta är för ofta?". Skrattar ut mitt tuggummi ur munnen och folk titta på mig som jag var dum i huvudet. Skäms man inte för något längre?

Va gör vi?

Nu kör vi!


(Invalido hand!)

Jag dricker för kärleken och jag ramlar omkull

Idag börjades dagen med tårta bara för att Annie fyller år. Grattis lilla troll! Ikväll blir det äventyr så bäst att jag gör Annie sällskap i soffan nu där hon somnat. Huvudet känns mindre tungt idag!




Del 3

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

Dåli tisda

När man har bestämt sig för sovmorgon då ska tvunget telefonen gå varm från klockan nio. Det blev inte mycket sovande vilken kanske var bäst eftersom jag måste till skolan och fixa med min ansökan så jag kan lämna in den idag. Igår kom jag också igång med mitt utvecklingsprojekt. Logotype, skivomslag och affisch. Nu är det bara att köra!


Kanonkul!

RSS 2.0