Wake up Maggie I think I've got something to say to you

2012. Finns egentligen så mycket att säga om 2011, gick in utan några förväntningar och det blev ett jäkla spännande år. Ett år med väldigt mycket bra grejer men givetvis en del mindre bra. Det blev en riktigt konsert sommar med bland annat Veronica Maggio så mycket som tre gånger. Att åka till Skottland är det bästa jag har gjort än så länge i mitt liv. Jag klippte av mitt hår vilket var något som jag nog aldrig trodde jag skulle göra. Jag har träffat så många bra människor att jag faktiskt nästan blir lite tårögd.

Just nu försöker jag bara få ordning på mitt liv vilket inte är det lättaste. Jobb och lägenhet kommer tydligen inte av sig självt. Jag har inget tålamod överhuvudtaget. Tror det går extra segt då jag faktiskt inte vet vart det är jag vill bosätta mig. Inte för att jag behöver bestämma mig för ett ställe för evigt nu. Men efter fyra flyttar är min pappa och bror jätte trötta på att bära min soffa. Men skolan börjar dock den 16. Jag längtar. Jag vet knappt vad jag gör om dagarna men de flyger förbi fortare än kvickt samtidigt som jag inte får något gjort. Så ligger det till. Peppar mig själv nu. Kom igen Stephanie!

Att sammanställa hela 2011 är ju helt omöjligt insåg jag en bit in i detta inlägg men några godbitar av bilder blev det. Utan någon som helst kronologisk ordning.
Kommentarer
Postat av: Maria

Känner på mig att detta kommer bli ett bra år! Jetefin bild, den på ängen med vallmo :')

2012-01-07 @ 11:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0