2009 sista dag

Kan inte säga mycket annat än oj vad detta året har gott fort. Och givetvis så har jag knappt varit sjuk på hela detta året men nu ligger jag här och tycker synd om mig själv för att jag är så jäkla förkyld. Men det hindrar mig inte från att fira in det nya året ikväll.

Kör inte med nyårslöfte detta året för ja, det är väl dags att inse fakta att man aldrig håller de de jädra löftena. Istället har jag satt upp två mål:

Det första är att jag ska i maj gå på ledaruttagning på friskis och svettis i Jönköping. Något jag har tänkt på länge men aldrig har blivit av. Nu har jag inte tränat på ett halvår och det är dags att återuppta den här goda vanan. Och det verkar ju rätt logiskt att om man ska orka vara ledare så måste man orka med ett helt pass. Bara att köra.

Det andra är att jag ska dra ner på min dåliga ovana då jag känner att kroppen börja säga emot nu.

Känns som två väldigt logiska mål och detta låter kanske väldigt klyschigt men det känns som att 2010 kommer bli ett riktigt bra år!



Typiskt

Dragit på mig en jäkla förkylning nu sådär lagom till nyår. Huvudet känns som ett ton och halsen som ett sandpapper. Men man får en hel del gjort på filmfronten när man bara ligger hemma. Har kollat på 17 again, transformers 2, lite av high school musical 2 och nu blir det snart ice age 3. JA mitt huvud har blivit fyrkantigt nu. Krya på mig själv.

(Jag och Jessica hitta boken vi skrev i, midsommar 2005. Ni som var där förstår själv hur kul det var att läsa igenom den igen. "Julia här igen" var de mest upprepade orden i boken.



Jessica påminde mig också om filmen vi spelade in hos Sara, samma år? HAHAHAHA. Johan påstår att han inte hittar den?! Hade varit något att titta på idag. Pinsamt är bara förnamnet och av någon anledning så prata vi engelska?! HA)


I remember you

   

Jag och Mikaela åkte ut en tur till Svarte idag, åkte förbi där vi bodde innan och gick en runda runt vår gamla skola. Helt skumt, allting ser i stort sett likadant ut. Så mycket minnen, oj oj. Svarte var fan bra att växa upp i!


Borta bra men hemma bäst

Det är incidenter som igår som gör en så påmind om varför man flyttade ifrån Ystad. Den här klaustrofobiska känslan börjar bli outhärdlig. Sen måste jag också säga att jag saknar Jönköpingsfolket väldigt mycket, är man van vid att träffa samma människor varje dag blir det väldigt tomt utan dem sen. Men en vecka till sen åker jag upp till Borås och våldgästar Stina. Men fast jag gnäller så är det ju rätt skönt att ha någon som lagar mat, tvättar och handlar.




 

 


Annandag jul



Fruktansvärt bra låt! Sitter här och funderar på om man skulle passa på att köpa en ny mobil nu när mellandagsrean drar igång. Eller kanske ett Wii eller ett Playstation 3? Jag och min jävla beslutsångest.

Börjar längta uppåt nu igen.

2009

Årets uttryck: Malins "söt" har smittat av sig!
Årets positiva händelse: Att jag lärt känna så många nya underbara människor!
Årets negativa händelse: Ibland räcker kärleken inte till och då kan det bli som det blir och att jag har blivit lurad på en jävla massa pengar hit och dit.
Årets bok: Twilightserien
Årets plagg: Min svarta kavaj
Årets pryl: Min soffa räknas kanske inte som en pryl men lätt det bästa köpet detta året!
Årets skiva: Muse - The Resistance
Årets kärlek: Töntigt nog så måste jag säga Robert Pattinson för just så spännande har mitt kärleksliv varit detta året.
Årets film: Twilight utan tvekan, har aldrig sett en film så många gånger.
Årets tv-program: Danska Paradise Hotel i somras. GRYMT!
Årets utmaning för dig: Att börja plugga igen och få rätt med prioriteringarna i mitt liv.
Årets person/er: Stina Wilke har gjort mitt liv lite bättre!
Årets blogg: distinguish.blogg.se den enda blogg som jag följt länge och väl.
Årets motstånd: Att komma över min rädsla för att vara ensam.
Årets bekännelse: Kärlek övervinner allt, NOT
2009’s bästa dag: Kvällen i Lizettes kök med en massa rosévin och första gången BK-gänget spelade fotboll!
Förhoppningar 2010: Att det blir ett år med mer studentliv och fler märke på min orangea overall.

Bara en massa snö

Idag har det i för sig börjat töa, men man vågar inte gå nära några hus med tanke på att risken att få en istapp i skallen känns rätt stor.




Mer julmusik och julgodis!

Den här låten är också så himla bra! Älskar texten.



Puh! Jag och min bror har precis gjort massa julgodis, snöbollar, snickers och rischoklad. Får hela tiden för mig att det är onsdag av någon anledning. Man har ingen tidsuppfattning när man är ledig. Julafton är på torsdag va?

Julmusik

Bästa jullåten!


Tyst i klassen!

Nu känner jag ett sådan inre kaos som ibland kan uppstå då när man får behovet av att skriva upp en lista för det är så mycket som far runt i huvudet på en. Dock känns det inte som att en lista hade hjälpt just nu. Koppla bort.

Stina introducerade mig för en trevlig sida och hitta en så snygg klänning. Inte bra allt med tanke på att nu om någonsin måste jag hålla i mina pengar, så svårt när det finns så mycket fint!



Tillägnat Miss Hellstrand

Givetvis blev ju Josefin också vampyr, dock så är bilden lite sämre.


Stolt Twilight Freak

Hade tråkigt häromkvällen och gjorde Annie och Malin till vampyrer. Annie blev lite ledsen eftersom hon är mer team Jacob men nu är det försent! Evigt liv och ständig blodtörst.





Vinter i Ystad

Anlände till Ystad igår och det hade väl inte undgått någon att det har landat en hel del snö! här nere i Skåne. Efter att ha suttit på bussen från Jönköping i tre timmar var jag väldigt kissnödig! Och att det seriöst tog en och en halv timme från Malmö gynnade inte min blåsa för fem öre.

Idag bestämde jag mig trots allt för att våga mig ut och bege mig ner mot Mikaela. Det första jag gör när jag ska lämna infarten är att jag fastnar i en två meter hög snödriva som har bildats när de plogat gatan. Ja, efter det kunde jag inte bli mycket mer snötäckt. Mina svara byxor hade nu blivit vita snöbyxor. Fint som fan! Eftersom jag ville komma snabbt ner till Mikaela så gick jag den snabbaste vägen, cykelvägen ner till Västervångskolan, ner via Rosenhill och mot kyrkogården. DOCK inte den mest plogade vägen vilket har resulterat i träningsvärk i röven nu. Sen träffa jag på en mus på den väldigt väldigt smalt plogade vägkanten :S sprang typ två kvarter där också. Med andra ord en riktigt workout idag. 

Har fotat några bra bilder med min kamera men så smart man är glömde sladden. Men fan vad jag önskar att jag ägde en systemkamera nu! Mellandagsrea känns rätt läglig!

+++ Fick en fyra i Matematiska verktyg. (En fyra är desamma som VG.) Har nog aldrig varit så stolt över mig själv! Jag som knappt klarade matte B i gymnasiet. Mikaela Palmgren den bästa läraren i matte någonsin!


Jullov

Packar, slår in julklappar och kollar på tv samtidigt som jag sitter här. Går inte att undgå att jag är effektiv ikväll. Började med min packning klockan 14,00 idag och är fortfarande inte klar. Kan inte för mitt liv förstå hur jag ska få med mig allt ner till Ystad. Jag hatar verkligen att packa och att jag är så jävla dålig på det gör inte saken bättre. Fan!


Tidigt?

Hade tänkt mig en lång och god sovmorgon idag men den planen kraschade rätt rejält när de bestämde sig för att byta lås på alla dörrar här i huset och ja, vet inte riktigt vad de sysslar med men låter som de slår in dörrarna med en slägga. Folk som känner mig vet ungefär vilken morgonmänniska jag är så nu sitter jag här och funderar på att gå en runda i snön för att vakna till ordentligt så man kan få något vettigt gjort idag. Åh är ju så trött!


 
En bild från vår minimässa i skolan. Här hittade man vår tidning, jag fastnade själv som vanligt inte på några foton men här ser ni mina kära gruppmedlemmar, Rose-Maria, Sofia och Regina.

 


Flytta igen?

Verkar som det blir att packa ner hemmet igen och flytta igeeeen. Hyran blir för dyr för mig här när de höjer efter årsskiftet så får ta och leta efter något billigare. På torsdag blir det visning. Spännande, det är tråkigt att flytta men oj så kul det är att titta på lägenhet!

Nu blir det att plugga röven av sig inför tentan på torsdag sen blir det efterlängtat jullov och Ystad på lördag. God natt!

 


Nej, jag tar kamelen.

Har streckkollat på Johan Falk filmerna (de nya) de senaste två dagarna och jag måste säga de är grymma! Älskar Joel Kinnaman, jävligt behaglig att titta på och riktigt bra skådespelare.

   

Prata med Mikaela idag, hon har precis varit i Egypten och jag var ju tvungen att fråga om det var någon som ville köpa henne för x antal kameler. Och ja, visst var där det. Är det bara jag som inte riktigt förstår statusen i att äga en massa kameler?! Det bästa vad ändå när hon berätta om en bartender hon träffade där nere:
- Tar du bussen till jobbet då?
- Nej nej, jag tar kamelen.
Självklart tar han kamelen. Jag kan aldrig sluta fascineras av människor i denna värld.


   






Utan dina andetag

Kent är verkligen, verkligen inte några av mina favoriter. Men fick nys om denna av ett misstag och jag måste säga wow, en riktigt bra låt. Gillar inte Kent speciellt mycket mer för det men låten är bra. Lyssna!

"Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så"



Årets Ullared tur

Idag blev det en tripp till Ullared. Inhandlat alla julklappar och blivit fattigare än fattigast. Och nu ikväll så sitter jag än en gång och försöker plugga men hittar som vanligt tusen andra mycket roligare saker att göra som ja att blogga. Fan vad dålig självdisciplin jag har! Är så trött på skolan nu, har tappat all motivation. Behöver verkligen jullov nu och hämta nya krafter.

En annan sak jag har gjort idag istället för att plugga, tänka undersöka hur jag såg ut i väldigt långt hår (långt enligt mig). Vad sägs?


Vackraste på länge!



Klar sista matteprovet idag, så skönt! Titta bara på allt det gröna som lyser upp hela dagen för en! Dock har jag typ krossat ena knogen i högra handen. Sprang runt i lägenheten i extas och skulle springa ut i köket för att hämta min mobiltelefon och ringa Stina och på något vis lyckades jag halvt springa in i vägen och smälla in handen i dörrkarmen. Nu kan jag inte böja ringfingret och det är helt blått. Jävligt bra jobbat. Men det drar inte ner min dag.


Så jäkla rolig!


Känns som armen ska trilla av!

Vaccinera mig idag, kändes lite nervöst. Annie var först och att se hur killen som gav sprutan kötta hennes arm gjorde mig fan inte mindre nervös. Dock så kändes det inte speciellt mycket. Men shit man kan verkligen kalla det för massvaccinering! Man gick till en station för att tvätta armen och sen vidare för att ställa sig i en kö för att få sprutan. Det var i en skol-aula/bibliotek?! Kändes rätt oseriöst. Men ja, förhoppningsvis så överlever man det här också. Skulle vara så typiskt att vara sjuk imorgon när det blir julbord och allt. Segt!

Kolla precis på reprisen av RAW och måste bara säga att fan vad David Batra är grym! 



caught in a bad romance

Fredag igen, ännu en vecka har gått. Fattar inte hur tiden kan gå så jäkla snabbt. På lördag blir det i alla fall julbord så imorgon så ska jag fixa Janssons fast utan ansjovis och kanske lax istället? Jag gillar idé, kan nog bli riktigt bra.

Imorgon blir det att ta det där jäkla vaccinet också, har varit emot det hela tiden och jag är väl fortfarande det men ja, för att kunna umgås med en del människor krävs det att man tagit den jäkla sprutan. Och jag hatar sprutor dessutom! Annie får hålla mig i handen!

Och på tal om Annie, vi konstatera här om dagen att det hade varit gött att bo lite billigare. Hennes hyra har blivit höjd och jag vet också att min har blivit det dock vet jag inte hur mycket. Och känner att jag inte har råd att bo kvar om de höjer den för mycket. Vilket suger, för jag trivs verkligen bra i min lägenhet. Men i alla fall så tänkte vi att man kan börja kolla runt lite och se om man hittar någon bra och billig trea. Riktigt spännande!

Ännu en gång håller du på att driva mig till vansinne!


RSS 2.0