Show me your teeth!

Gud vad det är långtråkigt att bara ligga hemma. Dock så börjar jag må mycket bättre nu. Lyssnat sönder denna låten idag!


Skjut mig nu!

Idag har jag varit hos läkaren för ett litet mindre ingrepp. Trodde att det skulle gå väldigt snabbt och smärtfritt och att jag skulle vara tillbaka till skolan efter cirka 45 minuter. Tji fick jag. Har fått uppleva maximal smärta och det är inte över än.

 

Sjuksköterskan höll mig i handen när de började och jag förstod inte riktigt varför utan tänkta mer; ja men vad sött av henne. Men två sekunder så krama jag livet ur hennes stackars hand och vrålade att jag inte ville mer. Som tur var, var det över ganska så fort men fyfan vad ont. Höll på att både spy och svimma av smärta.

 

Fick lägga mig i soffan och där låg jag sen i 45 minuter innan jag ringde till Annie och frågad om hon kunde komma och hämta mig då jag inte vågade åka hem själv för att jag hade så himla ont. Och jag insåg att vilken jävla pärla jag har till sambo. Åker från skola och allt för att komma och hämtar mig och ta mig hem. En stor jävla kram till dig. Och en stor eloge till människorna på mottagningen för deras fruktansvärt trevliga bemötande.

 

Sedan jag kom hem har jag legat i soffan och i stort sett inte kunnat röra mig. Passade på att kolla på Twilight. Var längesen jag såg den nu och jag har inte fatta att jag fortfarande gråter efter att ha sett den så många gånger. Den är bra helt enkelt! Kanske dags att fortsätta med New Moon om jag orkar ta mig bort till DVD.

 


Crazy!

Den snyggaste svensken har åter igen kommit upp på annonspelarna runt om i staden. Höll på att sätta tungan i halsen igår när jag såg det för första gången. Givetvis pratar jag om Joel Kinnaman som tydligen gör någon kampanj för MQ. Tur att jag inte har någon bil att krocka med. Värre trafikfara än vad Anna Nicole Smith var när hon satt uppe för HM. Var så pinsam att jag ställde mig och fotade utanför MQ, ha, ny bakgrundsbild CHECK!

 


Vi är lördagens änglar och söndagens knott

Igår gick det inte att undgå att HV71 vann SM-guld här i Jönköping. Staden var levande. Fick Malmöfestivals känslor och började sakna Sara, söta Sara. Det var till och med så att en langos vagn hade hittat hit och jag och Annie var sååå nära på att köpa varsin men vågande inte.

I alla fall så var det dags för Raisa att fylla 20 igår och det firade vi med lekar och tårta. Festen fortsatte på Huset, premiär för min del. Eftersom jag var så löjligt sliten från fredagen så var jag väl inte överdrivet peppad på att gå ut och dansa. Men det gick, det gick väldigt bra skulle jag väl vilja säga. Att stå och dansa, trängas och svettas när man är fullkomligt medveten om vad man gör brukar jag tycka är ganska jobbigt. Men nej, igår så orkade jag inte ens bry mig om det.

 

Sen fortsatte natten med massa intriger, alldeles för mycket för min smak. Och jag hann till och med skämma bort mig genom att verka båda överdrivet desperat och kanske till och med lite efterbliven.

 

Men nu så har det mesta ordnat upp sig igen. Det blev inte så mycket sömn men efter att tagit en powernap på 4 timmar så vaknade man till liv även idag. Nu har det dock blivit så dumt att man vänt på dygnet på tok för mycket och imorgon är det skola.

1 får, 2 får, 3 får, 99 får........

 


När ska man lära sig?

Faddersittning igår, tack DG, insparken kommer nog bli riktigt bra! Idag går tankar som "jag ska aldrig dricka igen" runt i huvudet. Jag försöker bestämt övertala mig själv om att så är fallet. Jag går inte på det. Dock så ska jag försöka komma ihåg att lagom är ju faktiskt alltid bäst. Ska försöka tänka på det nästa gång! Kan någon vara snäll att komma med en pizza till mig nu istället!


Smygbild på mig från Emma Axberg.

Nostalgi

Upptäckte igår att Beverly Hills har börjat sändas på tv4 plus. Oj oj oj så trevligt. De första säsongerna är bäst för då är Dylan som snyggast. Gud kommer ihåg när jag, Julia och Therese satt bänkade varje dag efter skolan och dreglade. Det var fina tider de!



Hultsfredsaffischerna

Affisch med endast text.


Affisch med text och grafik.

(Färgerna stämmer inte av någon rolig anledning)


Night after night

Stephanie - Önskar en låt!
Annie - Hm, okej.
Stephanie - Det måste vara en jag kan sjunga till också!
Annie - Okej.....Hm fan de har inte Red Hot Chili Peppers på spotify.
Stephanie - Okej men jag tar en så länge som du tänker. (Skriver in The Sounds och ska precis klicka på Tony the beat.)
Annie - Sätt på någon med The Sounds.

HAA. En lagom social söndag, jag och Annie sitter med varsin dator i knäet och kollar på Wallander. Malin har varit här sväng och socialiserat ännu mer. Mysiga är vi allihopa.

 


Det stod att du var snygg men du var ful!

Har alltid trott att jag var bra på att komma ihåg namn. Men efter igår så insåg att så är det inte alls. Inte ens lite. Jag vet inte om det är för att jag är så dåligt på att lyssna när människor väl presenterar sig eller det är mitt minne. Minnet har varit konstigt de senaste veckorna! Tänker på saker som jag ska säga lika snabbt som jag glömmer bort det igen. Lite obehagligt faktiskt. Kanske dags att ge sig på lite minnes- och koncentrations övningar.

Tråkigt

Sitter framför tv och har precis kollat på the love guru. Verkligen älskar den filmen, så himla rolig! Väntar på att Annie ska vakna hon sover fan bort hela dagen den kvinnan.

Har börjat få så jäkla ont i en kindtand som jag har haft hål i för tre år sedan? kommer inte ihåg riktigt hur längesedan det var. Men i alla fall så lagade jag om den förra året för att det gjorde ont i den och nu har det börjat göra ont igen. Ännu mer ont än vad det gjorde förra gången. Och jag vill verkligen verkligen verkligen inte, gå till tandläkaren och kasta ut en förmögenhet. Om de ska göra något åt smärtan så måste de rotfylla den då lagningen sitter så nära nerven i tanden och ja bara ordet rotfyllning ger en rysningar. Har gjort en rotfyllning på tanden som jag slog ut när jag var åtta år och det är verkligen inget jag önskar någon. Då behövde jag som tur var inte betala i alla fall. Men jag skulle väl tippa på att en rotfyllning kostar en sisådär 3000 kr. Inte värt det, bättre att dra ut den. Frågan är mer hur mycket det kommer synas att det saknas en tand. Nej får försöka härda ut smärtan ett tag till.

Oj, nu kom jag på att Hultsfred affischerna ska vara inlämnade imorgon, bäst att göra klart dem!

Torsdag

Idag har jag och Annie varit ute och sprungit, ja ni läste rätt, sprungit. Helt crazy! Bra gick det också hade ett jäkla flyt i benen idag.

Solade en halvtimme idag på balkongen, vindstilla och 15 grader sol. Älskar lukten av bränd hud!


Vår

Våren har kommit till Jönköping, idag hängde jag in vinterjackan vilket kändes jäkligt bra!

Har ju konstaterat för ett tag sedan att sparbanken suger, nu kan jag inte ens logga in på min internetbank. Nej men det är ju skit bra, verkligen skit bra! En kod av något slag skulle ha skickats till mig i måndags men ingen kod har dykt upp. Nej men jag ber Telenor att lugna sig lite då med räkningarna. Funkar ju bra. Kan man dra av för dryga företag som slösar bort ens tid och pengar på deklarationen? I så fall så står ju Universal och sparbanken högst upp på listan.


Söndags svamel

Saknar min soffa, saknar mitt kylskåp, saknar min säng, saknar min rumskamrat. Imorgon blir det tillbaka till Jönköping och det känns som att det kommer bli en hektisk vecka!

Crazy!

Lite ångest över att jag slösat bort denna fina dag med att ligga i soffan och vara bakfull. Men det var en trevlig kväll igår.

Lördagskväll!

Sitter och lyssnar på telephone, skriker crazy för mig själv och gör SCHWEEE, saknar Jönköping! Kom igen nu Jessica och Tomas, hämta upp mig jag är på gång!


You taste just like glitter mixed with rock 'n' roll

Finns det något bra ord för en person som man aldrig kommer få men som man har haft lite? Det har liksom hela tiden varit så på gränsen, det borde finnas ett bra ord för det!

Spenderat de senaste tre timmarna hemma i mormors kök och fikat. Får man säga tvångsfikat? Det är himla svårt att säga nej till mormor! Och kakor har hon alltid gott om. Sötaste mormorn någonsin. Pratade om att jag skulle ta och önska mig en borrmaskin i födelsedagspresent då det kan ju alltid vara bra att ha. Givetvis har hon en liggandes hemma oöppnad och allt som morfar vunnit på golfen eller liknande. Tackar och bockar.

Borrmaskin, CHECK!

 


Typiskt!

Ringde precis en tjej om ett jobb som jag inte ens sökt som verkade jätte intressant. Så typiskt att jag redan har jobb i sommar. Dock så skulle hon höra av sig till hösten om de fortfarande behövde folk. Fint som snus! Dagen börjar bra! Snart dags att bege till mormor och morfar.

Humör

Ursäkta mitt humör igår, efter en liten incident med Swebus var jag nära på att kasta ut datorn från balkongen. Människor som känner mig vet att min stubin är rätt så kort när det kommer till teknik. Jävligt bra när det fungerar men rent åt helvete dåligt när det inte gör det!

Igår var jag i alla fall och hälsade på Heidi och världens sötaste Melanie. Lugnaste ungen någonsin. Hon sov förvisso den mesta tiden av besöket men ändå. Som jag sa till Heidi så funderar jag att ge det lilla knytet en stor bild av mig själv så hon kommer komma ihåg mig. Men nja, kanske nästa gång.

 


Biter i det sura äpplet och försöker tänka på annat.


Karma?

Seriöst, fan fan fan fan fan. Om karma nu finns varför får då så många svin en andra chans och jag får bara skit? Är jag verkligen en sån dålig person??!  Om jag nu är det borde jag fan inte ens få finnas för ingen borde få leva med så jävla mycket otur som mig. Det är jävligt slitsamt!

 


Jobbar

Mitt namn är Stephanie Borg och det här är försök nummer 65.


Ystad

Då satt man hemma i mammas och pappas soffa igen. Har inte varit hemma sen i julas men ändå så känns det inte som att det var så längesen! Jag och mamma har suttit och kollat igenom gamla fotoalbum och jag har bara ett ord för det. C.R.A.Z.Y! Vet inte om man ska skratta eller gråta, tiden går så fort. Måste verkligen bli bättre på att ta vara på saker och ting.

Min vanliga tur idag när jag skulle åka med Swebus ner. Något hade hänt med ena framdäcket på bussen så de var tvungna att byta ut det efter halva sträckan. När jag kom fram till Malmö så var bussen nästan en timme försenad och jag var så kissnödig att jag trodde jag skulle dö! Det gjorde ont i bröstet. Övervägde att leta upp en skymd plats för att lätta på trycket men pappa tog mig till en Statoil mack istället och räddade mitt liv. Tack för det.

Imorgon blir det en sväng till Tomelilla för att hälsa på bebis, spännande!

 


Update

Har precis skickat in min ansökan till halv åtta hos mig. Nördigt som fan jag vet men gud vad kul! Man skulle skicka med lite bilder på sitt boende så tänkte passa på att slänga upp några bilder här med.



















Ingen som har lust.

Gud, förstår inte varför jag bryr mig. Vet att jag inte borde lägga ner någon som helst energi på att just. ja. bry mig. Blir bara så irriterad!

Nej försöker rikta mig in på sånt som faktiskt gör en på bra humör istället! Jag och Annie har precis kört friskis pass här hemma. Grymt duktiga, upptäckte dock hur dålig jag är på att räkna in takten. Något jag måste träna på om jag vill bli friskis ledare! Mycket som man vill kunna, mycket som man vill lära sig och så mycket man vill göra. Så lite tid!

 


Duktig!

Ikväll bjöds det på 21-års fest. Och jag har haft himla trevligt! Satt verkligen i valet och kvalet att gå ut tills det att jag klev ut ur bussen och bestämde mig för att faktiskt ta mig hemåt istället. Blir inte alls kul att sitta bakfull och trött imorgon på jobbet. Bobby var generös och bjöd på öl ikväll, några öl som jag inte räknat med i min hyfsat nyktra kväll som snabbt visade sig bli en rätt så onykter och nu sitter jag här och tänkte ta en cigg till innan jag kryper ner i sängen för att se ytligare ett avsnitt av Heroes. Nej men gud, trevligt har jag haft ikväll. Men panik har jag nu, panik panik panik. Det trycker i bröstet. Fan att jag aldrig kan bli nöjd. Snälla ge mig en smäll!


Långfredag!

Det kan man minst sagt säga, lång fredag. Började dagen med att jobba sex timmar med att konstant mata in folk på Elmias bilmässa. Galet mycket folk, i bara min kassa så släppte jag in cirka 900 personer. Jag har haft en del att göra.

Fattar dock inte en sak, nästan hälften av människorna som gick in på mässan idag var oljiga och skitiga om händerna. Vafan, har de stått och meckat med bilen ute på parkeringen innan de gick in? och i så fall, varför?

Dagen avslutades med påskmiddag hos Joey. Seriöst godaste laxtårta? Annie grymt bra jobbat!

Lördag:
Heroes. Sova. Jobba. 21-års fest.

Innan mörkret faller

Seriöst handlat mat för ett år fram nu, frysen är full, kylen är full och skafferiet är fullt. Precis som det ska vara.

Är helt slut, innan det blir läggdags så ska det bakas påskmuffins till påskmiddagen imorgon sen ska jag sova med hela huet så att jag kommer upp imorgon och är pepp för bilmässa på Elmia. Känns som det kommer bli riktigt crazy!

Förra året hade de haft cirka 20 000 besökare på fredagen. Hm ja känns som jag kommer ha en del att göra. Ska ni dit, hälsa på i entré nord! Där ska jag sitta i kassa 4.

1 april

Vad hände med mars?

Idag blir det bilkörning i Jönköping för första gången. Känner mig som ett litet barn på julafton! Jag och Annie har hyrt bil för att kunna uträtta en massa ärende idag, väldigt värt!

Har fått allt uppackat i lägenheten nu också och här har blivit så fint! Jag trivs!


RSS 2.0