Beslutsångest

Börjar bli sugen på att färga mitt hår igen. Ja jag vet det kommer antagligen trilla av innan jag hunnit fylla 30 men då får jag väl köra peruk. Hittade denna bilden som är tagen för rätt så exakt fyra år sedan och mitt hår var ju så himla fint och rött! Man kan inte annat än att älska bra hårdagar. Hm, jag vet inte riktigt hur jag ska göra.Ja jag vet att denna bloggen är fruktansvärt tråkig. Känner att jag behöver nischa mig men just nu finns det ingen tid och jag uppdaterar mest för min egen skull. Så ja. Nu vet ni det också.

Lördag

Precis varit ute och sprungit! Ja ni läste rätt, sprungit. Trodde att hjärtat skulle lägga av efter två kilometer men med Lady Gaga i hörlurarna så fortsatte jag. Riktigt stolt över mig själv. Vet inte hur långt jag sprang men körde halva rundan runt munksjön sedan gick jag resten.

Nu sitter jag här och med jämna mellanrum så öppnar jag kylskåpet för att konstatera att det är lika tomt som för två minuter sedan. Vad är det för tvångstankar man har egentligen. När jag är hemma hos mina föräldrar så går jag och kollar i skafferiet på ren rutin det första jag gör när jag kommer hem till dem. Precis som jag måste ha koll på vad som finns i fall att. Nej men en dusch och sedan Ica.


Mhm

Försöker komma underfund med vad fan jag håller på med. Lättare sagt än gjort!

Mister can you tell me where my love has gone

Älskar att när man googlar drömmannen så finns bland annat Robert Pattinson och Ed Westwick med bland de första träffarna. Sitter och diggar segertåget och pillar navelludd och tänker om jag hör en låt med jävla Agnes igen så skjuter jag mig i skallen! Folk chockar idag och Borås är inte vad det en gång varit. Anja är grym på att baka negerbollar. Ja, ungefär så ser det ut i dagsläget.


Fredagkväll

Lite deppig över att det är fredag idag då det känns som det är måndag. Jobbat nu två dagar och jobbar två dagar till. Min helg börjar nästa lördag. Det är långt kvar..väldigt långt.

Sovit dåligt i natt också, en full och glad Anja ramlade in vid tolv tiden och berättar att hon var tvungen att skicka mejl till sin nya chef men då hon inte var riktigt nykter var jag tvungen att kontrollera så att det blev rätt. Efter en och en halv timme var mejlet iväg skickat.


Börjar lyssna sönder denna låten nu, blev helt förälskad efter att jag såg the runaways.

Polkagrisens land

Igår åkte jag, Joey, Annie och Josse till Gränna för att ta reda på det här med polkagrisen. Vi besökte så många polkagris affärer vi kunde hitta och som riktiga turister stod vi och glodde och fotograferade. Visste inte att Gränna var en sådan mysig plats, kändes som man gick runt i en Astrid Lindgren film. Efter att värmen nästa tagit död på oss gick vi och badade. Har lite svårt för det här med att bada i sjöar. Jag föredrar havet tusen gånger mer men vad gör man inte när man svettas ihjäl. Jo man badar. Nej det var en fin dag.

So I put my faith in me

She said:
There just must be more to life than this
He said:
Careful, 'cause you might just get your wish

Finns det något bättre än när man hittar en låt som man fullständigt kan lyssna sönder då man varje gång kan ådstakomma exakt samma lycko känsla. Världens bästa rusningsmedel. Det är inte klokt vad musik är underbart. Jag säger bara lyssna på denna låten. Crazy!Och förresten idag badade jag NÄSTAN i havet för första gången på två år!! Ja, verkligen på tiden.

Ikväll såg jag dessutom världens sjukaste tecken någonsin. Jag tror att jag tror på sånt, men ibland är vissa saker bara för uppenbara. Eller? Nej nu ska jag sova med hela HH:et på hela kudden.

Dressed for success

Hon är ju bara så snygg!


Tisdag

Idag har det inte varit lika varmt, himlen har varit täckt av moln och endast några få solglimtar har vi fått ta del av denna blåsiga dag. Men det stoppade inte Heidi och Melanie från att komma och hälsa på idag. Riktigt kul att träffa dem igen och Melanie har växt som en galning! Vi begav oss mot centrum för en fika med Mikaela och Fredrik och det blev en riktigt trevlig dag på Hartmans uteservering. Imorgon kör jag golfen mot Kristianstad för nya äventyr!

Har äntligen kommit fram till vilken systemkamera jag ska köpa, Canon EOS 550D. Känner mig nöjd med beslutet!But it's over now

Sitter och lyssnar på I was broken med Robert Pattinson, eller ja det är ju bara en cover av honom men han gör den så jäkla bra att jag får gåshud. Men man måste ju bara älska sådana musik "aha-upplevelser" när man hela tiden varit övertygad om att de sjungit en sak så hade de sjungit något helt annat. Pinsamt jag vet, haha men nu vet jag i alla fall.

whatever makes you blind
must make you strong

Boknörd

Har blivit besatt av Marilyn Mansons  - den långa vägen ut ur helvetet. Crazy bra, sjuk kille och sjukt intressant. Nu vill jag bara läsa mer och mer om galna rockstjärnor. Näst på tur står Ozzy Osbournes självbiografi. Är man intresserad av människor och om man undrar hur våra hjärnor kan fungera så olika så kan jag verkligen rekommendera Mansons bok. Jag blev bara mer och mer fascinerad för varje sida.


Va?


Där fanns en gång en kvinna. En kvinna som ingen annan. Hon hade lång lockigt hår, svart som natten. Ögon blåa som himlen och ett leende som folk dödade för. Hennes hud var blek, ja nästan vit. Hon klädde sig som en rockare med skinnväst, kort klänning som visade hennes likbleka ben och använda svart penna runt ögonen för att framhäva sina kristallblåa ögon ännu mer. Det låter kanske inte så speciellt, men det var just det den här kvinnan var. Hon var speciell. Så speciell att hon knappt förstod det själv. Hon hade magiska krafter. Hon bekämpade onska. All sorters onska. Och hur gjorde hon detta då. Jo det var nämligen så att hon kunde baka. Baka som ingen annan. Baka som en gud. När människor åt hennes bakelser så försvann alla onda och hemska tankar de någonsin haft och ersattes med ren snällhet. Kvinnan bakade allt möjligt men de som hade starkast krafter var hennes cupcakes med frosting och hennes kladdkaksmuffins. Men som alla super hjältar som hade även denna en akilleshäl. Hennes var att hon att hon inte förstod hur speciell hon var. Istället för att bekäma hela universum mot onska så blev det bara en ytterst liten del av planeten jorden som fick njuta av hennes cupcakes. Monstrena inom henne var för starka, mycket starkare än alla bovar ute i världen tillsammans.

Men en dag när kvinnan satt och lyssnade på rockmusik högt från högtalarna så knackade ödet på dörren. Hon satt och lekte med sin rockhamster som hon hade döpt till Steven Tyler när hon hörde att posten trillade genom dörren. Av ren rutin så tog hon sig ut i hallen med Steven i handen och kontrollerade vad postmannen hade lämnat av idag. Under allt tråkig reklam såg hon något som stack ut. Något färgglatt, något med massa bakverk på framsidan. En tävling nere i byn. En baktävling. Den som bakade de godaste cupcaksen med den bästa frostingen skulle vinna den magiska enhörningen som kunde ta dig vart du ville i världen. Kvinna tänkte, ja varför inte. Enhörningar är ju så söta.

Nästa dag var det dags. Superkvinnan hade med sig sin hemliga ingridigens. En bit choklad i mitten av cupcaksen med de magiska krafterna som gjorde alla snälla. Är man snäll så kan man inte heller ljuga och hon förstod att tävlingen skulle bli mest rättvis såhär. Det var många som tävlade och det var en stor folkfest nere i byn så alla invånarna hade samlats för att få en smakbit. Alla älskade kvinnas cupcakes, hon blinkade glatt med sina långa ögonfransar och de vita kinderna blev rosa av rodnad. Den rosa frostingen som ringlade sig över muffisen såg ut som små rosa moln placerade på bakverket. Hon vann, hon vann hela tävlingen och enhörningen blev hennes. När hon fick ta emot sitt pris så insåg hon precis att hon sett den vackraste varelsen i hela världen. Enhörningen var stor och ståtlig och tittade på henne med varma bruna ögon. Enhörningen tittade på superkvinnan på exakt samma vis som kvinnan tittade på enhörningen, som att han precis sett det vackraste någonsin. För första gången så såg hon sig själv med klara ögonen genom hästens och hon förstod vad ödet försökte säga henne. Att hon skulle sluta vara rädd och älska sig själv lika mycket som alla andra älskade henne. Hon och enhörningen skulle fara genom land och rike för att bekämpa ondska och hon skulle se till så att ingen någonsin skulle behöva se sig själv genom fel ögon. Hon hade vaknat.

Fredag i blodet var det ja.

Ikväll jobbar jag. Planerar, drömmer, övar, drömmer lite till, sprutar idéer. Jag gillar det. Skåne har sina bra sidor ibland. Nu ska jag sova för mitt huvud gör ont.


Inspelning av Volym 2008 (vad man kan hitta på mammas gamla dator)

Det är lite konstigt

Jag trodde jag visste vem jag var och vad jag ville, men nu skulle jag inte välja dem orden.
God morgon.


Dags att sova

Fastnade framför photoshop och helt plötsligt är klockan halv två. Suttit och redigerat fler foton från när jag och Annie var ute och fotograferade. Tycker denna blev bättre än den som jag har laddat upp tidigare. Åh blir sugen på att komma ut igen. Borde verkligen ta och investera i en rejäl systemkamera nu.


RSS 2.0