Midsommar 2010

Midsommarkransen var på plats även i år. Joey fanns där som stöd och peppade mig och ja, jag lyckades göra en riktigt fin krans. Jag och Joey började midsommarfirandet ganska så tidigt hos henne med lite asti och jordgubbar. Spårvagnen mot Mölndal till Jessica och Tomas. Vi blev en fin liten samling med människor och maten var god, vinet var gott. Vi spelade brändboll (vilket resulterade i en grym träningsverk), åt jordgubbar, skrattade och till sist så hamnade vi på krogen. En jäkla fin midsommarafton.


Friends with benefits

Jag har glömt att nämna att min oerhört begåvade vän Emma stickade ett mobilfodral till mig. Ibland är det himla bra att vara kompis med människor som är duktiga på saker. http://emlouandfriends.blogspot.com/


Eclipse

Igår var det äntligen dags. Klockan 18.00 intog jag, Jessica, Stina, Emma och Angelica Bergakungen i Göteborg för att titta på Twilight-maratonet. Kändes som det skulle bli en lång kväll med tre långa filmer men tiden bara rusade förbi. De två första filmerna var fort överstökade och vi hann till och med bli bjudna på pastasallad i första pausen. Klockan 00.00 var det äntligen dags för en efterlängtade uppföljaren, Eclipse. Filmen var så bra, jag visste att den skulle vara bra men inte såhär bra. De hade lyckats att fånga upp de bästa från boken utan att göra det långtråkigt. Fem lyckliga tjejer lämnade biografen ca 02.15.

Gick till och med så långt att jag vann en tygpåse med Twilight saker. Glad som ett barn på julafton fast jag tycker det är lite pinsamt. (Men det pratar vi inte högt om)

Nu är jag äntligen tillbaka till Jönköping igen. Har precis packat upp och hade egentligen behövt gå och handla och hämta ut mitt paket som ligger och väntar från cdon. Men är sugen på att ut och springa en runda? Man får tydligen mycket energi i benen efter 6 timmar film. Nej men om man skulle.

Hundvakt

Idag myser jag med Charlie hela dagen. Sitter hemma hos Jessica och Tomas och är hundvakt. Vuxenpoäng på det! Solen verkar skinna idag också så blir antagligen en runda till parken lite senare. Och ja, midsommar var bra. Och hela vistelsen i Göteborg har varit mycket bra rent ut sagt. Imorgon är det dagen med stort D! Nu händer det.

Om är braOm jag skulle kunna sjunga och om jag hade varit med i tex Idol så hade jag sjungit den här låten med en massiv jäkla kör i bakgrunden. Hade varit så mäktigt! Bara en sådan tanke om.

Trött

Huvudet är tungt idag! Fyra 9 timmars dagar avklarade bara en kvar. Sen åker jag till Göteborg på torsdag och myser med lite göteborgare. Och snart är det tisdag! ÅH längtar som en jäkla dåre! Allt har varit kaos de senaste dagarna så behöver något roligt att se framemot.

Bara den där jäkla midsommarkransen också! Joey hade ringt runt lite igår och de tar 400 kr för en krans. Inte klokt. Förra året betalade jag 200 kr och det känns som ett rimligt pris. Blir att plocka lite blommor och knåpa ihop något själv.

Det går rätt så bra nu

Mycket uppdatering om studierna idag. Fick reda på att jag också fått en 5:a på bild- och foto tentan. Helt galet nöjd! Hjulade bokstavligen talat i köket och rev ner hela köksinredningen.

Sitter just nu hemma hos Joey och tittar på när hon springer runt som en yr höna och försöker packa. Jag råkade klicka hem två böcker från cdon. Nu har jag kommit in på den sista Twilight boken på engelska och känner att jag behöver något nytt att läsa när jag är klar. Beställde Marilyn Manson - den långa vägen ut ur Helvetet, som ska vara hans självbiografi. Ska bli väldigt intressant att läsa! Sedan beställde jag även Stephenie Mayers nya bok. Som ett troget Twilight fan var jag tvungen är jag tvungen att läsa den nya boken.

Fredag

Fick en 4:a på webbprogrammeringstentan, vad hände där? Jäkligt nöjd med det i alla fall. Firar med att diska och tvätta. Sedan bege sig ut på balkongen för att sätta mig och läsa lite innan dagens sysslor fortsätter.

Igår var jag, Annie och Joey ute och fotade i stadsparken, åt nektariner och drack cider. Eller ja, jag fotade, Annie posade och Joey gömde sig för kamerna.

Imorgon är det tillbaka till Borås för att jobba fem dagar, tar emot! Sen till Göteborg på torsdag. Sen tillbaka till Borås? Och sedan tillbaka till Göteborg och sedan hem till Jönköping. Ja, det blir det stora väskan den här gången också!


Total Eclipse of the Heart

Längtar bokstavligen talat ihjäl mig till den 29 juni. Snart snart SNART!Imorgon är det tillbaka till Jönköping, äntligen. Hemma hemma hemma.

she's a tramp she's a vamp but she still kills the dance

Eftermiddagen har spenderats hemma hos mormor där jag, hon och mamma har suttit och tjötat, druckit punsch och ätit glass. Väldigt bra eftermiddag med andra ord. Diskuterat diverse saker om livet och konstiga saker som förekommer.

Kommit fram till att unga tjejer som är poliser är de otrevligaste i den svenska poliskåren. Igår besökte vi bar a bar här i Ystad. Står utanför och försöker få tag på Lizette då två poliser rusar upp mot dansgolvet. Fattar ingenting förutom att det måste ha hänt något. Känner att jag inte vill gå in om det är folk som slåss och anser att det är i så fall bättre att avakta utanför. Ser att den ena polisen har kommit ner igen och står och pratar med tjejen som sitter och tar betalt. Eftersom fredagen var rätt så tuff vad det en väldigt lugn kväll igår. Går fram och frågar vad det är som har hänt. Den unga polisen snäser till mig att det inte har hänt någoting. Jag undrar då varför de rusar upp som de har eld i röven. Det har inte hänt något speciellt får jag då till svars, ännu otrevligare. Bestämmer mig för att ge upp och traskar upp för att hitta Lizette så att vi kan gå. Jag förstår inte riktigt, är det inte meningen att polisen är här för att man ska känna sig trygg och arbeta med människor och inte mot. Hade kunnat förstå om jag hade kommit fram och varit full och odräglig men tyckte att hennes attityd var rätt onödig. Och då är detta andra gången jag stötter på en ung kvinnlig polis som inte förstår innebörden att kommunicera med människor på ett bra sätt.

Nej nu ska jag packa färdigt och sen lägga mig i sängen med eclipse. En god natts sömn är det enda som saknas just nu!

Söndag

Börjat dagen med att åka och kolla på fotboll med mormor och morfar. Förutom att man blåstes sönder och att laget vi hejade på förlorade så var det trevligt. Blev fruktansvärt sugen på att börja spela fotboll igen. Google, "fotboll jönköping". OCH jag har äntligen äntligen hittat låten från modevisningen. När jag hör denna låten tänker jag på 10 snygga modeller i kalsonger.


Nu händer det

Kör vi lite maggie may. Glömmer gårdagen, eller ja det som jag kommer ihåg. Har lite ångest. Tänker att jag aldrig mer ska dricka. Har lite mer ångest. Rätt mycket. Börjar fråga mig själv om jag någonsin ska växa upp och sluta sätta mig i dumma situationer. När jag löst alla världsproblem så börjar vi ladda upp för ännu en kväll!

Låter pinsamt ungdomlig jag vet. Men faktiskt, får väl passa på nu när jag kan. För sen när det är försent blir det ännu jobbigare att skämma ut sig på det här visset.


Jag vill också!

Vill ta studenten igen! Lyckoruset när man ser alla glada studenter som skriker och sjunger gör att jag också vill! ÅH. Så jäkla kul det var den 5 juni för två år sedan. Två år. Det är inte klokt vad tiden går fort. Min bror är vuxen nu? Antar jag i alla fall. För mig är han fortfarande fem år. Just nu sitter jag och väntar på Mikaela då vi ska ner och fira Therese sen tillbaka hit för att fortsätta festandet. Jag känner mig pepp. Men är det verkligen Öja som gäller ikväll? Jag låter det vara osagt.

Studentvecka

Ikväll var det bal för Stina. Så jag gjorde Emma och Stinas mamma sällskap ner igenom regnet. Verkade ett tag som att det skulle avta men icke. Det började bara regna ännu mer! Folk stod och trängdes bland tusen paraplyer. Inget samspel för fem öre. Men vi fick se Stina och gud vad fin hon var! Blev helt tårögd när hon spatsera fram.

Imorgon är det sista dagen på jobbet för denna veckan och sedan bär det av mot Ystad för studentfirande. Håller tummarna för att slippa stå ännu en dag ute i regnet. Kom igen väderguderna ge oss i alla fall uppehåll! Och maten, den goda maten är den jag ser framemot mest.

Borås

Känns bokstavligen talat som att jag rest ett år tillbaka i tiden! Bk Borås en sommar till. En sommar till. Smakar lite på det. Väldigt blandade känslor. Helgen kändes sådär! Idag kändes bättre! Imorgon blir en överraskning!
Visa inget tecken på svaghet för de äter upp en levande!

Senaste tiden i bilder


Jag och Malin innan tentafest 29/5


Malin och Annie innan tentafest 29/5


Joey och Raisa innan tentafest 29/5


Tenta fest 29/5


Tentafest 29/5


Tentafest 29/5


Tentafest 29/5


God mat och vin med Annie


Annie posar med Wolverine


Vätterstranden är härliga sommarkväll


Njuter i solen


Njuter i solen

I got butterflies in my stomach and it's not because of you

Nu har jag satt de två låterna till imorgon. Är så himla nervös! Backstreet boys - Larger than life hittar ni här nedanför. Thomas Di Leva - Du är vilja fanns inte på youtube. Jag måste bara komma ihåg att inte titta ner i golvet och att LE!Hur gör du?

Hatar när man diskuterar med en person som är väldigt bra på att diskutera och som alltid lyckas vända på allting man säger. Stina är en sådan person. Hon får en verkligen att tänka "outside the box". Både på gott och ont. Vi kan hamna i hektiska diskussioner. Speciellt då jag vet att jag kan vara himla envis med mina åsikter fast jag vet att jag ibland har fel. Men det är därför jag älskar henne. Hon får mig att tänka i andra banor och se saker på nya sätt. Alla behöver en Stina i sitt liv.RSS 2.0