Jäkla svenskar!

Idag var det dags för månadens storhandling. Och som antagligen ingen har missat har hela Sverige blivit förpestat med massor och åter massor av snö. Jag och Annie sätter oss i bilen för att köra iväg och vad händer, jo efter en halvmeter fastnar bilen och vi kommer ingenstans. Jag går ut och försöker putta på lite där bak. Helt meningslöst! Vi försökte med att lägga ut singel och gräva men inget hjälpte. Jag vet inte hur många personer som gick förbi under tiden jag stod bakom Annies bil som en idoit och puttar för glatta livet och inte en enda person stannade och erbjöd sig att hjälpa. Inte klokt! Till slut så ringer vi Malin och Joey som får komma och hjälpa oss och jo visst bilen kom loss. Efter vi hade stått där i 20 minuter. Svenskar är fan pinsamma!

Lite bilder från helgen
Update från stugan

Vi har fortfarande inget vatten, men den snälla grannen låter oss gå och hämta från hans kran ute vid hans bil. Idag har vi kastat oss i driver med snö, byggt soffor och ätit och druckit hela dagen. En sväng in till Mullsjö hann vi också med, putta fram bilen i snödriver är super kul! Blivit mäster på att elda i vedspis och borstat tänderna i snö. Robinson släng dig i väggen!
(Bilder lånad av Malin Glimstedt)

Smålandsskogar

Körde en och en halv timme (ja vi körde en jätte omväg). Skottande i yttligare en timme för att en komma fram till huset. Annie köttar igenom två meter snö vilket gick väldigt dåligt. Nära döden upplevelse? Inne, på med brasan som vill dö hela tiden. Börjar få lite panik över att veden tar slut. Hur ska vi lösa det? Mer skottning? Vattnet funkar inte för att det har frusit, äter mat utan ris. Jävla dilemma eftersom det inte går att spola i toaletten. Det hela slutar med att Annie bajsar i en påse. Vi går ut och skottar klockan tolv på natten för att hämta mer ved. Nu är klockan halv ett, brasan brinner som aldrig förr. Vattnet är på gång och Raisa har äntligen fått dricka sitt vatten och Joey sitter fortfarande med jackan på. Malin bjöd mig och Annie på varsin öl för allt besvär? Jävlar vilken helg detta kommer bli.


Det var på tiden!

Idag hade vi föreläsning med Judith Wolst. Den första intressanta föreläsningen på en månad? Det är nog så. Hon föreläste om Sociala medier och det märktes att hon brann för ämnet! Såhär borde varje föreläsning vara! Inspirerande och rolig! Idag kände jag att jag lärde mig något och att jag vill veta mer. Inte konstigt att det gått så segt med Gaudi när allt är grått! Väder, skola och ja allt. Nej men idag, wow. Nu fick man den energikick man behövde för att fortsätta de sista veckorna!

Borring! Skål!

Ner för backen
Över torget
åh, jag älskar, älskar den här stan
Rak i ryggen
Drick champagnen


Laddar inför helgen!

Farligt när ens kombo kommer hem med en hel spann pepparkakor. Härligt härligt men farligt farligt. Understället är nu packat och jag håller på att förbereda mig mentalt för en helg ute i smålands skogar. Det kommer bli riktigt bra det här!

Asså, sheet!

När man går hem från krogen klockan tolv på grund av ryggsmärtor. Ska man skylla på åldern då? Lite serier nu och tagga för sushi imorgon! Sheeeet!

6 månader

Ofta det var ett 6 månader sedan jag fyllde år. Känns så nyligen! Bara 6 månader kvar tills jag fyller 21 igen då.

 


Kaos!

Jävla dag idag. Försover mig för att inte klockan ringde. Upptäcker en meter snö utanför och får ta bussen till skolan. Har varit allmänt förvirrad, tappade först bort "locket" till mitt usb-minne och nu precis upptäcker jag att jag glömt kvar hela i skolan. Snälla snälla snälla säg att det sitter kvar imorgon!

The clouds I can handle, but I can’t fight with an Eclipse

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll...

Man blir som man umgås

Jag och mina kompisar hjärntvättar varandra. Fraser, ord, rörelsemönster. Det är skrämmande egentligen. Senast igår fick vi höra kommentaren, ni känner varandra ganska bra va? Även fast jag skriker på er ibland så gör jag det av kärlek. Ni är de bästa!
Idag älskar jag mig själv lite extra mycket!

Bra med storstädning ibland. Hittade 800 kronor som jag hade gömt i massa burkar, påsar och under massa saker. Slipper jag äta nudlar fram till på onsdag trots alls. Yeey

Julkänslor!

Idag är tanken att jag ska ta tag i hemmet här. Golvet har inte sett en dammsugare på minst en månad. Tv-bänken har börjat bilda ett lager damm ovanpå det första lagret damm. Toaletten ska jag inte ens nämna. Sjukt sugen på att plocka upp julsakerna för idag är julkänslorna på topp. Julmusik och snö. Det är bara lite ljus i fönstret som fattas. Men får försöka hålla mig en vecka till. Detta är i alla fall den bästa jullåten någonsin!


You'd think that people would have had enough of silly love songs

Tycker inte om när mitt synsätt ändras när det kommer till personer. Det gör mig förvirrad! Från och med nu ska jag blunda jämt.

Två gamla godingar


Lost!

Känner mig förvånansvärt pigg efter en timmes sömn i natt. Averkat nio avsnitt av grey's anatomy. Upp halv åtta för att cykla till skolan och visa upp min redigeringsuppgift. Hade glömt hur kul det är att redigera film! Patrik Falk hade varit stolt över att få höra de orden. Det är kanske det jag ska syssla med och inte denna grafisk biten som just för tillfället känns väldigt tung.

Jag och Annie har pratat mycket om nästa år och eftersom allt är ett enda stort frågetecken känns det extra jobbigt! Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag kan eller om jag ens är tillräckligt bra på detta för att fortsätta. Jag trodde det. Har haft ett jäkla flyt den senaste månaden och idéer har bara poppat upp i huvudet varje kväll när det har varit dags att sova. Just nu har jag 25 utkast på min telefon för att jag inte ska glömma bort allt innan jag somnar.

Helst vill jag åka till Storbritannien nästa höst men då måste jag flytta hem innan sommaren så att jag kan förvara mina saker någonstans medans jag är borta. Men flytta hem ligger långt ner på listan, om inte längst ner. Det vill jag verkligen inte. Annars hade jag velat flytta till Göteborg, jag gillar verkligen Göteborg och vet att jag hade trivts så himla bra. Men utan jobb blir det svårt att betala någon form av hyra och jag vill inte jobba på BK utan jag vill jobba med detta jag utbildar mig till nu. Komma igång på riktigt vilket är lättare sagt än gjort. Samtidigt så vet jag inte om jag är redo att lämna Jönköping än. Jag trivs bra här! Jag hade kunnat plugga det tredje året men eftersom jag inte alls är intresserad av att bli någon form av projektledare och man läser inte en enda grafisk kurs. Bortkastad tid enligt mig! Kanske plugga något annat? Men två år till, det tror jag inte att jag orkar.

Kan någon bara fixa så att detta löser sig. Jag hade varit tacksam.

Sömnlös

Stephanie du brände alla skepp
Tills ingen orkade vara din vän
Blåste ut varenda ljus
Och tänkte nu och aldrig sen
Du ville bort du ville ut
Aldrig sen aldrig förut
Du skulle bränna allt ditt krut
Men Stephanie snart är det slut
Då får du börja om igen

Efter ett glas vin och två redbull jäger

Jag flyr själv så fort det blir jobbigt. Men fy fan vad jag hatar när andra gör det. Dubbelmoral och jag kommer inte alls överrens. Ge mig morgondag och tusen andra saker att tänka på. Tack. Puss haj.

Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst


None of them

Inget gossip girl, ingen lektion 4, ett jävla under att spotify gick igång. Skit internet!

Just det


Bilder


Bakfylla is a fucking bitch!

Igår bjöds det på Halloween fest. Vann pris för bra utklädnad. Dock var priset mer en bestraffning än en belöning, tequila utan citron och utan salt. Precis så äckligt som det låter.

Nu är klockan halv nio och det känns som jag blivit överkörd av en lastbil på motorvägen. Johan Falk och fosterställning i soffan. Adjö!

Tagga Göteborg änna!


Nolifer?

Man måste ju bara älska en fredagskväll där jag och Malin kör runt i Jönköping och tutar på folk. Annie hatar när jag använder tutan, men den sitter där faktiskt av en anledning och Malin är helt med på det. Annie kallar det nolifer, jag kallar det awesomelifer! Och förresten så gick det riktigt bra med fotograferingen ikväll. Folk var på gång!

Senaste tiden


I love you baby, though I hate you


Nu händer det!

Ny dator!
Nytränad.
Äntligen kommit på en idé till en logotyp.
Äntligen kommit på en grym utklädnad till imorgon (eller Annie hjälpte mig lite).
Och puss till världens bästa Lizette som fyller 22 år idag.


Veckans uppgift

Ja, tycker fortfarande att min idé är väldigt bra men annonsen blev inte riktigt som
jag hade tänkt mig. Men det får fungera.

Torsdagsmusik


Paus

Vet inte riktigt hur jag förhåller mig till att jag börjat koppla av till Keffat Liv. Det är ju egentligen inte alls speciellt bra. Väldigt kvinnoförnedrande musik. Men ja, där finns tydligen något som tilltalar min själ.

Skönt att jag slipper bli 25

Vin klockan tre en lördags eftermiddag, check!
Jo jag gillar Göteborg!

Blicktrick färdig


Nu tar jag helg.

Rysningar


Lite bra, lite dåligt.

Idag har de skickat ut en ny dator till mig, den ska vara bättre än min förra och jag hoppas verkligen att den här fungerar som den ska! Äntligen äntligen!
Och en 4:a på företagstentan.

Igår fick jag punktering på min cykel. Mindre bra! Är väldigt beroende av gamla bettan.

Sitter och photoshopar röven av mig, friläggning is a bitch!


Gårdagens notering

Rita inte med whiteboardpenna på kylskåpet!

Börja arta sig

Nu har jag fått ihop något som jag skulle vilja kalla portfolio http://stephanieborg.daportfolio.com  
Blev inget flash projekt som jag tänkt från början. Det blev en enklare utväg men ganska så bra ändå.


RSS 2.0