Sahara Hotnights


Och så kom torsdagen

Idag har vi varit kreativa!


Blir nog så

Överväger seriöst att köpa en mini-pc. Tre veckor till utan dator känns inte helt okej.

Jo men så att


Fotosession


Inte klokt!

Min datorabstinens är så sjukt jävla pinsam. Sitter i Annies säng och terroriserar henne. Att man kan bli så jävla tillfredsställd av att trycka F5 var och varannan minut på facebook. Jag tror jag precis spydde lite och svalde det igen.

You give yourself away

Any time the rules change, you don't know how they'll change you.
We take the risk because the payoff can be so great.

xoxo

You better sit down and look around cause you must've bumped yo' head

Denna veckan kommer bli galen! Tre projekt, ett jobb, en datorn som inte fungerar och alldeles för lite tid! Tur att Annie är snäll och lånar ut sin dator lite till mig, har skickat iväg info till asus nu för andra gången men till och med deras hemsida är skit. Ska aldrig mer köpa något från dem!

Hade något mer jag skulle skriva med tror all stress gjorde så jag fick en liten blackout där. Nu mot Joey och Malin för lite mer studier.

Det smakar söndag

Och det har inte samma charm att ragla hem klockan fem
Det är inte lika inspirerat nu som 1995, Om du minns.

Det är som det är.

She's got both hands
in her pocket.
And she won't look at you,
Won't look at you.


Skulle köpt väska till min kamera idag, men det gick sådär. På siba var den slut för tillfället och på elgiganten kosta den dubbelt så mycket bara för att man fick med massa saker som jag inte behöver. Men tack vare världens bästa Ällen (förutom när hon slår mig) så löste sig problemet tillfälligt då hon hade en kameraväska att låna ut. Bra med bra vänner!

Såg precis att jag har 759 bostads poäng i Borås. Det är nästan så jag vill söka en lägenhet bara för att jag har så mycket poäng.

Nu ska jag läsa igenom min presentation igen så att jag är lite bättre förberedd på veckans webbseminarium. Dock så förstår jag faktiskt vad det är jag ska prata om denna gången. Alltid en fördel! Tänk på huset!

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

London? Jag är så sugen! Var och pratade med Kristin idag. Kristin är hon som har hand om det programmet jag går. Och hon lätt väldigt positiv till det hela. Ett halvår i England efter nästa sommar låter inte alls tokigt, verkligen inte alls tokigt.

Dock känns det allt för oklart vart nästa sommar ska spenderas. Lägger mig i fosterställning och hoppas att den frågan löser sig av sig självt.

Kärlek vid sista ögonkastet


Äntligen är han här!

Ska sova med min nya Canon EOS 550d runt halsen i natt.

Hej då söndriga digitalkamera!

Göteborg

Jessica fyllde år även detta året och det var vi tvugna att fira med kalas.
Fruktansvärt bra dag!

Trots att dagen började väldigt segt klockan åtta imorse så har den utvecklas till att bli en riktigt bra dag!

Hängde med på webbprogrammeringen för första gången den här terminen. Fick sluta tidigare från föreläsningen och labben var klar på under fyra timmar.

Fick ett mycket oväntat samtal från nöjesmagasinet som pratat med min arbetsgivare på Memu och ville erbjuda mig lite jobb. Toppen!

Det senaste numret av Cap&Design låg på dörrmattan när jag kom hem.

Joey och jag intar varvet runt munksjön så fort hon dyker upp.
Vafan

Fick precis mejl om att min kamera är försenad och leveranstiden är okänd. JÄVLA SKIT!

Plugga plugga plugga plugga bort din glada min

Föreläsning nu i 118 minuter
Men visst blir man lite mer pepp av denna låten!
Minnen från när jag snodde min brors hits for kids skiva och dansa runt i mitt rum.


I know ugliness, now show me something pretty


När hösten skingrat myggen kommer klådan inifrån

Gud nu börjar höstångesten komma krypandes! Mörkret och kyla är verkligen inget för mig. Det som är det jobbigaste är att jag blir så uttråkad på hösten! Det känns som det inte finns något att göra och jag blir så fruktansvärt rastlös! Man börjar ifrågasätta om detta verkligen är allt som livet ska gå ut på. Börja tänka ut nya kickar som kan få igång en när man inser att det faktiskt inte är speciellt spännande att leva om veckorna hela tiden. "Vi lever sönder samma dagar, vad ska vi prata om idag?" Låter mycket mer deppigt än vad det är. Men ångest är det. Det är det.

Nu har jag en timme att döda innan Malin kommer hit och jag klättrar på väggarna! Nej ska sätta mig och börja på en träningsdagbok nu för vet ni, igår var mitt snor inte grönt längre! WOHO! Äntligen.

Vad gör vi, nu kör vi!

Vad gör jag uppe så här tidigt på en lördagsmorgon. Är helt chockad över mig själv, vill man så går det tydligen att komma upp innan 12. Idag blir det roadtrip roadtrip roadtrip (sjunger med hotel room service melodin).

Så här lyder Joeys pepptalk. "Life's a bitch and then you die". Tack för de värmande orden.Livsfarligt

Igår stod det i mitt horoskop, "gör inte en höna av en fjäder". Nu har saker fan utvecklas till en hel jävla djurfarm. Är det något jag har förmåga till så är det att röra ihop det och ja det är inget undantag den här gången heller. Tanken är alltid så enkel, oj så barnsligt enkel. Men nu känns det bra, typ en sten som lyfte.

Dock är det något annat som driver mig till vansinne, vem gick jag till kåren med i onsdags? Helt seriöst, jag ska aldrig mer i hela mitt liv dricka tequila!!!

PUSS mamma


Det som inte dödar, härdar!

Tillåter mig själv idag och endast idag!

Motivate me

Idag satt jag och Ällen i cirka två timmar och försökte förstå vad SOA är. Eftersom det verkar finnas på tok för många olika förklaringar vet jag inte riktigt om jag har fattat än. Läst igenom lite artiklar nu men det känns väldigt luddigt! Vi ska nämligen skriva en uppsatts på 2000 ord och hålla en redovisning på 10 minuter och allt detta tills på fredag. Känner motivationen goes wild. Har lagt all min energi på att tagga inför kåren imorgon istället. Har faktiskt nästan gått en vecka nu sen sist.


Jag dricker glögg med balkong dörren öppen inatt

Blir verkligen helt knäpp av att lyssna på Lars Winnerbäck, att musik kan utsöndra så mycket känslor på en gång är helt ofattbart.Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera


På gång!

Nu har jag äntligen beställt min kamera. Mellan den 13-17 kommer den bli levererad! Canon EOS 550D. Tänkte att jag skulle beställa ett extra objektiv med en gång. Men efter mycket övervägande och lite kalkyleringar på min budget så beslutade jag lite i sista sekund att det får bli ett senare projekt. Tänk att man kan bli så här exalterad av materiella ting.

Skulle ha sovit en blund nu när jag kom hem från skolan, jag var så fruktansvärt trött på sista föreläsningen att jag trodde jag skulle skalla bordet vilken sekund som helst. Det räcker att de släcker lamporna lite lite så går min kropp direkt på sleep mode. Det är väldigt jobbigt då jag faktiskt vill lära mig någonting. Man ser i mitt anteckningsblock var jag slumrat till. Helt underbart.

Nej nu blir det en halvtimmes powernap, ett varv runt munksjön och sedan är det äntligen dags för Inception.


Söndagsmiddag

Idag blev det äntligen premiär för söndagsmiddagen. Har pratas om det här alldeles för länge och inte blivit något. Blev kyckling, favorit sås och vin. Nu är jag seriöst så jävla mätt att det känns som jag ska spy! Klockan är innan tolv. Kommer inte ens ihåg senast jag gick och la mig så här tidigt.

Pratade med Heidi tidigare idag. Hon pratar om blöjbyten och jag pratar om min brutala fylla häromdagen. Låter som att det skiljer 10 år på oss. Ibland känner jag mig pinsamt mycket 21 årig. Men vi funkar bra ihop ändå, man skulle ju faktiskt kunna påstå att hon har lärt mig det mesta. Jag ska växa upp..om några år. Tills vidare lyssnar jag på hennes söta bebis historier, det räcker för mig! Nu fick jag lite Ystad längtan.
Lite nostalgi musik


Bara jag som känner Gussnava?

Hurtig

Fixat alla kursböcker, utom en.
Kollat runt på lite praktikplatser. Jätte svårt! Vilken stad? Vad för slags företag?
Lutar mycket mot Malmö just nu, kan man bo hemma hos mamma och pappa lite.
Frågan är bara hur det ska gå?!! Panik efter en vecka...
Ikväll blir det söndagsmiddag.
Imorgon blir det första webbprogrammeringen. AH missat de två första föreläsningarna.
Men det ska gå, det ska det!

Jag älskar mitt meningslösa liv. Hur är ditt liv?

Pigg som en gris.
Ska man, ska man inte. Ska man, ska man inte? Håller på att bli knäpp!
Angelica skickar fylle-sms. Jag bara skrattar.
Har äntligen köpt min älskade keps. (Bk skadad?)
Kåren abstinens redan!
Ungefär


Jävligt lätt att vara efterklok

Då var insparken 2010 officiellt över, eller ja förutom för de som härdar ut de sista två timmarna på kåren. Alla faddrar blev helt galna ikväll och slet sönder sina faddertröjor. Helt underbart. Själv ska jag spara min med väldigt mycket kärlek! DG blev inte årets nolleklass men många nomineringar och Matilda blev årets kvinnliga nolla. Enligt mig så var och är DG världens bästa nolleklass i år alla gånger! Ni har varit helt jävla underbara!

Så nu ska man alltså börja gå i skolan på riktigt? Känns som man hade behövts en veckas semester och vila upp sig. Verkligheten kommer ikapp och biter en i röven. Minst sagt och jag säger bara vem orkar lägga ner sådan energi?! God natt.


Bild lånad av Ällen Höög


Bild lånad av Annie Larsson


Bild lånad av Sam Faint

RSS 2.0