Man får passa sig som satan

Hatar när alla idéer och all energi bara slår omkull en efter klockan har slagit nio. När klockan är nio på morgonen sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna, kreativitet vet jag knappt vad det är och sängen känns mer lockande än någonsin. Ikväll har jag så stor lust att rita. Har skissat lite för hand för att jag inte ska glömma bort det sen, vilket jag oftast gör. Fan vad jag är bra på att skjuta upp saker...Förresten så gillar jag verkligen Veronica Maggios nya album och den här gången ska inte BK få förstöra det.


Spring för livet

Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har
Och gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad


A precious kiss from your lucious lips

Idag är jag trött!

Jag trollar dig till ett trädDen här låten får mig av någon anledning att vilja kunna spela trummor jätte mycket!

Redan torsdag?

Ganska glad att mitt liv inte är en musikal trots allt. Ibland vet man inte vilken låt som passar bäst för att beskriva en dag och vissa dagar finns det för många för att bara kunna välja en.

Idag har varit ännu en tråkig dag i soffan. Min hälsa gick inte i takt med min optimism och imorgon blir det ett besök på vårdcentralen. Fyra dagar utan mat i stort sett. Mat drömmarna jag har haft de senaste två nätterna, oj oj oj. Hade kunnat jämföras med något snuskigt. Man blir dessutom sugen på de mest absurda sakerna, igår hade jag kunnat döda för en banan dränkt i curry. Idag åt jag knäckebröd med grillkrydda, torrt som fan men exakt så gott som jag trodde det skulle vara.

Inatt ska jag drömma om smörgåstårta! Hej.

Kiss me now that I'm older


Och det skulle ju va dans dans dans


Dagens motion

Gick till närmsta brevlåda och hem igen.Men nu är i alla fall ansökningarna angående stipendium iväg skickade.
Så kom igen nu make me some money!

Planerar för framtiden

Har ju haft en tatuering i tankarna länge, länge nu! Och planen är att den ska göras så fort jag får råd. Snart...


Testade lite med hjälp av photoshop hur det kunde tänkas bli. (bilden på noterna är från google)
Noterna ska vara från en låt med Björn Afzelius.

SöndagsaktivitetJessica fick för sig att börja måla om köket idag.

Gnäller lite

Lever just nu på lite avslagen coca och verum fil. Igår började min mage krampa något ofantligt och det verkar bara bli värre och värre. Kan inte komma ihåg att jag någonsin haft magsmärtor på detta visset utan att veta varför. Ligger nerbäddad och känner mig allmänt ynklig. Jessica tyckte att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen tidigare idag och kvinnan där tyckte jag skulle åka till sjukhuset. I natt drömde jag att de körde upp en kamera i ändan på mig för att kolla mina tarmar så nu känner jag mig mest rädd. Och solen riktigt retar mig utanför. Så nu har jag gnällt färdigt. Ska ligga kvar och härda ut detta nu tänkte jag.

Ett litet ljus i mörkret är att det är påsk nästa helg. Jag gillar påsken, allt är så gult, ljust, soligt och varmt.

Nu ska jag titta på Sunes sommar och dricka lite mer coca.

Google translate is the shit


Haha va...

Då har man fredag i blodet igen

Kom på mig själv igår, när man sitter och drömmer sig bort på diverse ställen och tänker på olika händelser så gör jag väldigt mycket grimaser. Tänker jag på något skevt och drar jag ihop ansiktet extra mycket. Folk som ser detta måste tro att jag har något slags tix. Det har jag kanske? Och när man tänker på något roligt så sitter man och ler osv. Måste börja kolla mer på människor om det finns någon mer som gör likadant.

Helgen ser jag fram emot! Julia och Annie kommer upp från Skåne. Ikväll ska det bastas och imorgon ska vi fira Malins födelsedag med restaurang och Royal Republic på Sticky. Oskevt, helt crazy och ganska mycket pudding!

I väntan på vadå

I väntan på min handledare tänkte jag lägga upp lite andra saker jag har fått göra på min praktik hitintills.
Rensning av lagret
Skisser på olika väskor
Och lite fler t-shirts.

I've seen it all before, I'm not impressed

Riktigt seg i huvudet idag! Tycker inte jag kommer någon vart, letar inspiration till ett påskkort som ska skickas ut. Martinsson sitter och skryter och jag har dessutom fastnar framför en ganska (o)spännande Twitter konversation om att Johas Gardell inte verkar veta vilket program han ska vara med i. Lyssnar på Royal Republic och taggad sönder inför lördag. Det värsta är nog att jag vet att Jessica kommer sitta med löparskorna i handen när jag kommer hem.
Fick mail om att mina två böcker som jag beställt nu är på väg. En bok med Henrik Fexeus, galen tankeläsare. Eller tankeläsare är väl inte rätt ord att använda egentligen. Fruktansvärt observant person som är bra på att läsa av människor och skriver böcker om det. Jätte intressant och väldigt lärorikt. Den andra boken heter I love Type. Min handledare lånade ut den till mig förra veckan för att bläddra lite i och jag blev förälskad! Fruktansvärt många bra grejer som de enkelt gjort med bara text. Den klickade jag också hem. Helt för enkelt ibland.
En timme kvar. Kör bara!

Torsdag är en veckodag som kommer efter onsdag och före fredag.

På drottningtorget står där varje morgon en man som spelar dragspel. Klockan sju varje morgon. Jag gillar honom! För varje gång jag traskar förbi in mot centralstationen så känns det som jag är med i en fransk film.

Och förresten, ni borde verkligen ta en minut och gå in och kolla på mina klasskompisar hemsida. De är i Kina nu och bloggar, filmar och står på. Nästan så jag ångrar lite att jag inte åkte med. Nej, heja Sandryds!

Skissa skissa liten väska


Hard to concentrate

Idag blev jag klar med mina t-shirts. Tänkte visa hur några blev.
Hallå igen

Bloggar lite från Sandryds, precis kommit tillbaka från lunchen och tänkte ta 2 min här och skriva ett inlägg. Har lite matkoma så behöver en liten paus innan jag kan koncentrera mig igen. Har sådan jäkla träningsvärk i mina ben idag att det tar cirka 5 minuter för mig att resa mig från stolen varje gång jag ska upp. Och ju längre tid jag sitter ner desto värre blir det varje gång jag ska ta mig upp.

Läste om folk som blir deprimerade av våren i metro på pendeln tidigare idag. Och nu på lunchen var där en kvinna som berätta att hon inte tålde vårsolen utan hon blev på hemskt dåligt humör när den var framme. Så konstigt att samma element kan aktivera så mycket olika saker i personer. Fruktansvärt intressant. Själv är jag en vårmänniska. Det är min favorit årstid. Det är inte för varmt och det är inte för kallt. Det är Lagom.

Apropå just lagom. Varje gång jag ser Mc'Donalds nya reklam så får den mig att vilja bli hemskt olagom. Lagom är alltid bäst? Jag börjar tvivla.

Utvecklingsprojekt

Tänkte att jag skulle visa hur det blev efter några om och några men.
Våren och sånt

Träning för vårruset, vårkjol och vårsol. Är det nu man ska fnittra som en liten flicka?

Idag har jag spelat denna låten sönder och samman.


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

En vecka i Göteborg nu. Än så länge har jag förstått vilka spårvagnar jag ska ta för att komma hem. Hur man kommer till Coop. Vart den läskigaste kyrkogården någonsin ligger. Att Willys i Kungsbacka är ganska litet. Vart man kan äta fruktansvärt god och prisvärd sushi och att Kicks på Avenyn har världens trevligaste personal. Och ja just det att ibland får man gratis glass och thaimat en lördag. Det är på god väg med andra ord. Dock är jag fortfarande jämt på dåligt humör när jag kommer hem från spårvagnen och jag berättar gärna för Jessica hur många idioter som jämt åker samtidigt som jag. Men herregud vad jag älskar när människor överraskar en positiv. Mer sådant till världen röstar jag för!


Ikväll ska jag och mitt nya läppstift ut och dansa. Ses.

RSS 2.0