Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå. det är snart en vecka sen du ringde, så jag börjar nog förstå.

Drömmen om sovmorgon sprack ganska rejält idag! De håller på att borra sönder huset sönder och samman här. Ligger i fosterställning och lyssnar på musik. Imorgon är det avslutning vilket känns helt galet. Har så mycket funderingar som rusar runt i huvudet denna morgon att jag helst av allt hade velat somna om.


Hälsa till Satan, vi hörs.


FredagsunderhållningDet här klippet påminner mig och Borås och jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det. Det får mig att sakna en viss boråsare som förstod min humor helt.Älskar denna scenen från nile city. Så jävla absurt bra! Vet inte hur många timmar jag och Annie spenderade framför denna serien men gud ja, det var många!Chaaarliee. Saknar den jäkla hunden och Göteborg! Blev en bra födelsedagshelg med många skratt åt denna filmen.

Det är kört

Ligger nu i min egen säng. Gillar hur det låter, min egen säng. Gillar dock inte riktigt var den är placerad. I Ystad. Känner redan att jag har lite halv panik, gråtfärdig och är fruktansvärt rastlös. En del tänker, skit samma det blir skönt att spendera sommaren i Ystad. Medan den andra delen (den största delen) tänker hur fan kunde jag hamna tillbaka här. Att jag dessutom verkar ha glömt mina öronproppar i Göteborg får mig att vilja springa här i från så fort och långt det bara går. Jag vet att jag överdriver nu men så känns det faktiskt. Det är för jobbigt.

Möjlighet 883

Lite reklam till Malin från mig.


Nya hörlurar

I fredags så gick jag dessa av min praktik då det var min sista dag. Hemsidan hittar ni här. De tyckte jag behövde ett par nya hörlurar då jag alltid lyssna på musik. Söta människor!

Jag antar att det är dags

I say the right thing
But act the wrong way
I like it right here
But I cannot stay
I'm watching TV
Forget what I'm told
Well, I am too young
And they are too old
Oh, man cant you see
I'm nervous, so please
Pretend to be nice
So I can be mean
I missed the last bus
I'll take the next train
I'll try, but you see
It's hard to explain

There's a fire starting in my heart

På väldigt bra humör idag! Sara överraskade mig igår genom att åka upp till Göteborg och stanna över helgen. Jessica smugglade in henne och jag helt ovetande, blev lagom förvånad när jag såg henne. Man kan ju bara älska bra överraskningar!

Ikväll börjar mitt födelsedagsfirande, enligt mig själv i alla fall. Är det något jag inte vill göra så skyller jag på att jag fyller år. Är det något jag vill göra argumenterar jag med att jag fyller år. Man måste ju dra någon fördel med hela det här. Den traditionella smörgåstårtan står redo i kylen och ikväll ska vi till Liseberg och lyssna på Veronica Maggio. Solen skiner dessutom. Löjligt positivt inlägg. Helt okej en dag som denna! Och ja min födelsedag är inte förrän på söndag.
Idag är det också sista dagen på praktiken. Helt sjukt vad åtta veckor kan gå fort! Fick Jessica att baka muffins som jag ska bjuda på i eftermiddag, problemet är bara att två av tre plåtar blev brända. Meen, skit samma. Har redan varnat alla att jag är sämst på att baka (fast det inte var mitt fel). Ovanför var jag bara tvungen att lägga upp några smygbilder på den oerhört fina presentationen som jag blev klar med idag. Ett företag som behöver profilkläder och säljaren ville visa upp vad Sandryds hade att erbjuda på ett snyggt sätt. Han blev nöjd och jag blev nöjd.

Älskar denna!

Vet inte hur många gånger tidigare jag har nämnt denna men alla som inte har lyssnat på den borde göra det!


I brist på annat.

We'll all float on OKMycket roligare att titta på gamla bilder och leta kläder till avslutningen än att skriva rapport...
En vecka kvar på praktiken nu och exakt en vecka kvar tills jag fyller år. Återkommer om hur jag ställer mig till detta.

Om det fanns tid för nåt att växa. Om det fanns plats för lite värdighet.

Mitt liv har känts som några timmar
Vad ska man blir när man blir stor?
Det ena leder till det andra är allt jag vet.

Idag saknar jag Jönköping!

Kvällsmat

Rödvin och Veronica Maggio


T-post

Har nu påbörjat min prenumeration på t-post. Läste om det för ett tag sedan och blev så jäkla sugen så nu har jag suttit och tittat på hemsidan i två dagar. T-post skickar ut en t-shirt vart femte månad med en artikel på ryggen och en bild på bröstet. Cirka 250 kr per t-shirt med frakt, helt okej pris!

Gos?

Har nu haft möte i nästan 6 timmar. Hjärnan är trött! Känner mig lite stressad och vad är man bäst på att göra när man är stressad? Jo göra något annat helt enkelt.
Hann till och med att duscha i morse så mitt hår ser ju faktiskt lite ljust och fräscht ut för en gångs skull.
http://1000mojligheter.telia.se/ och jag hittade denna spännande grejen i morse och har nu skickat iväg en hyllning till gos Malin.
Gos eller vad.

Vår rusetFörresten, igår sprang i vår ruset i slottsskogen. Sjukt seriöst och faktiskt riktigt kul. Vem hade kunnat tro det om 5 km löpning.

It's gonna get better gonna get better better better better better better better better

Har nu fått mitt antagningsbesked från Napier och vilka kurser som jag ska läsa.
· Photo: Studio

· Experiential Design

· Design &Urbanism

Snart ska resan bokas och i fredags fick jag reda på att jag dessutom fått stipendium. Vågar knappt säga det men det går väldigt bra nu! Och fort! Knappt två veckor kvar på praktiken och i Göteborg. Sen är det dags för "sommarlov" på fortfarande okänd plats. Toppen.Hatar min rastlöshet

Började rita lite igår i illustrator. Fortsatt lite idag. Vissa saker är så svåra att rita, man klickar och ångrar, klickar och ångrar. Monstret ser ut som en katt just nu.. mitt tålamod. Nej nu tar jag helg. Fredag i all ära.

Valborg 2011

För att sammanfatta helgen. Åkte ner mot Lund i fredags. Bussen gick i sönder ute på motorvägen vid Ängelholm. Väntar på ny buss. Visar sig att tjejen bredvid mig jobbar på stället jag ska prov jobba på i slutet av maj. Antagligen trevligaste busschauffören någonsin som avslutade hela resan med att dra några fräkisar i micken. Ankommer äntligen till Lund. Taxichaufför letar passagerar genom att sitta och spela gitarr i bakluckan.Hittar inte busshållplatsen efter tusen missförstånd. Kom hem till Jannie och Bettan. Rosévin och brädspel.

Valborg börjar med "sovmorgon" till klockan halv nio. Mot stadsparken. Sommarvärme, alkohol och 25 000 människor. Några välkända ansikten och en del nya. Lång vandring i jakt på toalett. Grillning. Kallt. Somnar vid matbordet. Somnar i Bettans säng. Folk väcker mig skrikandes på alla håll och kanter.

Vaknar åtta, kan inte somna om. Läser. Spelar sjua. Mot Malmö och 12 bitar sushí. Fika på Waynes. Och nu har jag kommit hem till mamma och pappa och ska snart äta mer grillat. Jag älskar grillat! Imorgon blir det arbetsintervju och tillbaka till Göteborg.

Har jag glömt något? Säkerligen.

RSS 2.0