Tomten kom tidigt i år!

Daniel är typ världens bästa!

Pumpor och cupcakes

De andra har varit så himla duktiga idag. Jag har bara legat på soffan...

Skitsnack

Två halloween fester avklarade en kvar. Som tur är, är den inte fören imorgon. Idag mår jag inget vidare. Bakfull och stressad. Måste plugga men hittar ingen självdisciplin överhuvudtaget. Vi blev väckta av brandlarmet i morse som fått fnatt. Och jäklar vilket brandlarm, bättre väckarklocka är nog svårt att hitta! Inget vidare för huvudvärken!

Mina flatmates är så hurtiga och står och bakar nu. De har sett till så att vi fått lite halloweenstämning här i lägenheten genom att göra en pumpa lykta. Väldigt fin blev den!

Har också kollat på första avsnittet av Så mycket bättre idag. Älskar det programmet! Gos gos gos!

Nej men behöver nog en kopp te innan jag börjar plugga...


Så här fin var jag igår för den delen.

Nu är jag redo!


Bestämde mig för en liten förändring...

Vad tycks?
En drös med bilder


Halloween

Helgen har inte ens börjat och jag är redan trött på halloween efter dagens letande efter en kostym. Hur kan det vara så att varje gång man vet exakt vad man letar efter som hittar man det inte! Alla pratar om hur stor grej halloween är här i Edinburgh så visst vi har känt pressen, jag och mina flatmates men inte riktigt orkat lägga ner allt för mycket tanke på det ändå. Tills idag då vi insåg att vi faktiskt har tre olika halloweenpartyn att attenda denna innan tisdag.

Tre fester och noll kostymer. Dålig matematik. Jag har haft några idéer vad jag ville klä ut mig till. Och de har varit bra men jag orkar inte lägga ner så mycket pengar och idag när jag var inne i varenda secondhand butik för att hitta en vit klänning, (vilket inte borde vara så svårt). Men utan resultat gick jag hem och valde till slut en enkel utväg. Men jag känner mig nöjd ändå.

Vi har även haft lite filmkväll idag. Salis syster tog med trainspotting till oss. Jag insåg att jag redan sett det. Men det är en bra film så gjorde inte så mycket och var lite roligare att titta på den nu när man kände igen de olika platserna i filmen.

Nej nu ska jag skriva klart min assessment så jag faktiskt kan roa mig i helgen också!
Plus att jag ska verkligen vara bättre på att fotografera denna helgen!

Cheers!
Då blir jag säkert kär i dig. Blir så jävla kär i dig.

Nätter när man inte kan sova ägnar jag mig åt sånt här. Istället för att plugga som jag verkligen borde göra!


Föregående inlägg.

Skulle vara highkey på den första bilden och lowkey på den andra bilden. Bara så att ni vet.

Still life

Mycket att göra i skolan nu. Mycket självstudier och lite halv dålig självdisciplin är inte den bästa kombinationen. Men i torsdags så hjälpte i alla fall Ida mig med att scanna in mina still life bilder och skriva ut dem. Är trots allt ganska nöjd! För att vara första gången så.


Lowkey


Highkey


Sunshine

Färgerna blir inte så vidare bra här ser jag men de röda är väldigt rött i alla fall.
Temat är röd mat. Tanken är att de ska vara med i en kokbok med endast recept på röd mat.

Hemlängtan?

För första gången (kanske någonsin) kände jag någon slags hemlängtan idag. Skypeade med mina vänner Joey och Malin och jag insåg hur mycket jag faktiskt saknar dem. Och alla mina andra kompisar för den delen. Kan inte alla bara ta och flytta hit så hade Edinburgh blivit helt ultimat! Att få använda fou utan att behöva förklara vad det betyder. Löjligt kanske, men de är ju de små sakerna som gör de stora skillnaderna eller hur var det nu.

Igår hade vi sushi-kväll här på Hanover Street. Oj oj vad vi åt sushi. Plus att vi hittade världens bästa tesco som jag ska besöka imorgon. Tesco är Skottlands motsvarighet till ICA. Bilder kommer.

Och apropå bilder, jag fick tillbaka mina foton som jag tog förra veckan igår. Lite svårt att se hur de blev då de är dia bilder så jag behöver gå till skolan och titta på dem ordentligt vilket jag ska göra imorgon. Men jo jag tror allt att det blev som jag tänkt.

Har för övrigt varit extremt trött idag, vet inte varför. Försökte med att ta en promenad i morse men satt nästan och sov på lektionen idag ändå. Tror jag är allergisk mot hösten.

Cheers
Kollar på saltkråkan och försöker skapa någon slags ordning bland mina bildmappar...

Det är kört! Men stöter på en del roliga bilder jag glömt. Bland annat denna på mig och Joey. Rätt så ungefär taget för 1 år sedan.


Lite blandat

Vi grillade i the medows

 

 

 

 

 

 

All underbara shopping

 

Jag och Sali hade drinkkväll

 

 

Sali bakade scones till oss


Betti kollar in Salis bakning


Som man också kan säga...

Efter en stressfull vecka bestämde jag mig för att sova länge idag. Vaknade klockan nio i morse. Hepp. Har dock inte fått mycket gjort idag. Kollat på några avsnitt av Pippi. Är det någon mer som har tänkt på att allt de äter i den serien ser ju så jäkla gott ut! Blir super hungrig varje gång. Precis som när man tittar på Mad Men. Man vill gå runt i pennkjol, röka cigaretter och dricka whiskey.

 

Igår hade jag och Sali lite drinkkväll här hemma. Mycket trevligt och mycket gott. Slutade på picture house med alla 18-åringar men där i mellan hade vi ett mycket trevligt stopp på the villager.

 

Vi skulle egentligen åkt till Glasgow idag men jag kände att jag vill ha en dag hemma och inte behöva göra något då veckan verkligen har varit fylld av massa måsten! Vi ska antagligen åka imorgon istället. Har lite penga problem dock då jag inte kommer ihåg koden till mitt VISA-kort. Alla dessa koder, lösenord och skit. När ska de uppfinna något bra för det? Aja. Hej då.

 


Grattis gos mor!

Idag fyller min mamishulo år! Grattis grattis grattis

So you think you can stone me and spit in my eye. So you think you can love me and leave me to dieSitter och värmer upp inför salsan med typ världens största kladdkakebit från Peter's gard. (Ett svenskt kafé här i Edinburgh) Och lite turkisk yoghurt till det. Oväntat bra combo!

Har varit i skolan och fotat hela dagen till min fotouppgift. Oj så kul det var när man väl fick kläm på det. Fast jag inte fick mina kräftor från IKEA som jag hade tänkt fotografera först så blev det nog ganska bra ändå! Hoppas det blir lika roligt när bilderna blivit framkallade. Spännande!

Och igår vad vi på en pub precis nedanför vår gata. Skräck tema och rock musik. Helt underbart ställe! Toaletterna var gömda i väggarna. Där finns ju en roligt historia att berätta i bara det. Puben var inspirerad från en berättelse om en ond doktor, eller rättare sagt. Hade ett ont alter ego. Ni vet säkert vad jag menar för just nu kan jag verkligen inte komma på namnet på honom.

Cheers!

Nattuggla

Är man nattuggla så är man. Mina arbetsprover går lite för långsamt fram! Jag vet exakt vad jag ska göra, det är nog därför jag skjuter på det hela tiden. Jag tror att det ska gå jätte fort så fort jag kommer in i ett flow. För mycket som distraherar mig hela tiden! Men nu ska jag fokusera, så fort jag skrivit klart detta då vill säga.

Helgen har varit mycket bra! I fredags grillade vi i the medows. Läs grilla. Gott som tusan och varmt som en sommardag. Inte mycket att klaga på sista dagen i september. Igår var vi ute och dansade till 60-tals musik på en ny klubb. Jag gillade den! Föredrog nog "rock" dansgolvet lite mer dock. Väldigt lyckad kväll förutom en skadad Betti och någon idiot som fick för sig att börja slå sönder inredningen mitt under en av mina favorit låtar med The Rolling Stones. Tror inte att någon kom till skadad och han kastades ut snabbt. Idiot idiot. Vad det än han var påverkad av, rör inte saker du inte kan hantera!

Men skit i det nu, en timmes hel fokuserande på mina arbetsprover. AND GO!

Mitt lilla fejs och jag

Ikväll ska vi ut på dansa till 60-tals? musik verkar det som. Sitter och sminkar mig och dricker öl. Lyssnar lite på Elvis och sjunger med. Trevlig kväll!


RSS 2.0