Me, myself & I

Gud. Efter att förflyttat mig till köket för att fortsätta med flashen så gick det mycket bättre. Lite vänligare arbetsställning för kroppen. Men nu börjar träsmaken komma i rumpan. Tror det får räcka för idag. Kommer inte så mycket längre. Vet inte riktigt hur jag ska programmera ihop alla sidorna. Men har i alla fall kommit fram till två hela olika layouter. Jag och min beslutsångest.

Idag ska mitt internet kopplas ur också, blir att köra mobilt framöver. Ska bli spännande att se hur det går med mitt tålamod.




Bland annat detta har jag kommit fram till idag, inte helt färdig. Det gröna ska så småningom utvecklas till gräs. Och den översta trädkronan får nog byggas på lite för ser nu att den ser hemskt liten ut. Men visst blir man sugen på sommar!

You left me speechless


Gömmer mig

Blir ingen träning idag heller, har sådan spring i benen samtidigt som jag knappt orkar gå upp ur sängen. Idag känns huvudet fruktansvärt tungt och av någon anledning har jag otroligt ont i handen. Min gissning är att förkylningen som har spökat länge nu inte riktigt har släppt! Skyller åter igen på vädret! Ge mig vår nu!

Idag har det blivit flash och illustrator för hela slanten, varvat med lite heroes. I sängen.

 




Väldigt vårinspirerat! Nej nu ska jag ta mig till köket och kasta ihop lite mat!


Förkylning gör en lite bitter!

Älskar att grannens surroundljud vibrerar i mitt golv och överröstar musik och allt. Kan det snälla bli den 27 mars snart innan jag hoppar från balkongen.

 


God morgon

Kåren idag eller inte, det är frågan!


and I don't want to spend all my life, just in waiting for you


Rita








Lättar upp måndagen lite

Har fastnat framför felsms.com. Sitter och dör av skratt!

"Till: Mig (Adina)
Sms: Pratade med Adina och hon skulle sova hos Kristina så vi har hela huset för oss själva. Jag känner mig busig. Kom hem med vin så har jag god mat färdig, sen tar vi en dusch tillsammans och så har vi sex hela natten.
Svar: Nej nej det ville jag inte veta.

Förklaring: Mamma skickade fel. Hun skickade till mig istället för till pappa. Jag ville verkligen inte veta vad dom skulle göra när jag inte var hemma.

/Adina"


Oh baby can you hear me moan?



Muse konsert på MTV



Redigering






Sitter och övar lite i photoshop, tråkigt nog så har jag mest bara bilder på mig själv. Men nästa vecka så ska jag få låna Annies systemkamera så att jag har lite bilder att fylla ut min portfolio med.

Darling your head's not right

Försöker hitta lite inspration till att börja med allt kreativa som väntar!


Leker kändis!

Klockan nio ikväll på kanal 4 kan ni se min insats i den fjärde Wallander filmen, Mörkret. En stark biroll och jag skulle väl vilja sträcka mig så långt med att säga att filmen hade nog inte blivit lika bra om inte just jag hade varit statist. Det är jag i grön jacka, bredvid henne i röd.

Galet

Har haft seriöst världens sämsta dag idag! Började gråta när jag såg att det snöade på som bara den utanför. Mitt VISA kort funkade inte på systemet. En gammal pojkvän har ställt till dagen för mig och när jag äntligen kom hem till Angelica igen för cirka en halv timme sedan så bröt jag ihop i hallen då jag tappat nyckeln i en mörk trappuppgång. Efter att ha fått skrika och gråta lite så har jag samlat mig nu och det ska bli lite mat och hockey. Jag skyller allt på värdet!

 


Det blir alltid värre framåt natten

Har börjat märka att det börjar klia i kroppen som en reaktion på olika människor. Läste precis på en statusuppdatering på facebook där en tjej hade skrivit; Melodifestivalen följt av ett hjärta, sedan Erik Saade-Manboy sjukt bra och grymt snygg och sedan ytterligare ett hjärta. Sedan som grädden på mosen så har hon pillat in stora bokstäver i början på varje ord. Inget emot Erik Saade, dock är inte hans låt något som faller mig i smaken. Men hur kan människor vara så dåliga på att utrycka sig. Är det bara jag som får uppstöttningar av sånt här. Eller är det kanske just det övertydliga i hela meddelandet som förstör det. Jag vet faktiskt inte. Det kliar i alla fall och jag skäms lite över sådana människor. Tror Stina har smittat mig lite.

 


Sluta snöa då!

Inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi
för en välkommen vår!

Snart

Herregud, vet inte om Angie har kalibrerat sin dator men gud vad alla mina bilder ser skeva ut på hennes dator. Jätte röda. Nej måste verkligen ta tag att göra det på min bettan där hemma så att man ser ordentligt vad det är man håller på med!

 


Kom in i matchen nu!

Vad är det med all negativitet som jag känner idag?! Folk är på skrämmande dåligt humör lite varstans tycker jag. Ryck upp er nu, våren är snart här! Kom igen, kom in i matchen nu gott folk. Känner mig för tillfället fruktansvärt nöjd med tillvaron. Vet inte riktigt vad det beror på men det här med att hitta mig själv igen går riktigt bra och jag kan bara säga att jag känner igen mig mer och mer. Jag är på väg tillbaka!

Sen säger jag bara, Anja Pärson vilken kvinna! Kärlek till OS.

 

 

Sitter hemma hos Angie nu, hoppas inte hon blir sur för att jag råkade hitta denna bilden. Angie själv befinner sig i Göteborg på middag medans jag intar hennes soffa. Är helt död efter ett sex timmar pass på jobbet. Märks att man inte är van vid att stå upp så länge. Ett glas rött nu..

Går in i min natt skepnad


Kör på bara!

Idag har jag prövat på seriöst det jobbigaste skivstångspasset någonsin och då har jag varit på en hel del! Skulle gått på skivstång/kondition men det hade blivit ändring i schemat och det blev skivstång 70 min. Jag är dessutom rätt otränad för tillfället så svetten rann och några skrik efter hjälp kan ha förekommit. Men det var ett bra pass, efter några gånger så har man kommit in i det lite mer också. Dags att återta kontrollen!

Nu är frågan om man orkar sitta uppe och vänta på att hockeyn ska börja.

Tisdagsjäkt!

Så vitt jag vet så tillämpar vi högertrafik i Sverige, jäkla surkärringar det finns!

Har fått för mig att det är onsdag idag, så blir lite smått panikslagen över att jag inte packat innan jag inser att det faktiskt fortfarande bara är tisdag.

Blev dessutom en himla onödig runda till skolan . Vi fick för oss att vi skulle vara dukig och sitta där och jobba med vårt projekt i gränssnittsdesignen. Men tji får den som försöker. Givetvis så gick de inte att ladda ner programmet vi behövde på skolans datorer. Var bara att vända hem igen. Efter några om och men så fick vi ändå en hel del gjort idag vilket känns väldigt skönt. Håller på att skriva min projektplanering till flash-projektet nu också, vilket inte går så bra. Jag orkar inte ta tag i det och måste ha skrivit klart det tills imorgon. Jag skulle ha gjort det förra veckan som jag hade tänkt från början...

 

Lyssnar på lite Mando Diao istället och hoppas att våren kan komma snart!

 



Vad händer?!

Seriöst vilken crazy dag! Sverige tog OS-guld, Josefin väckte mig i panik imorse och har nu crashat min lägenhet då hon sett en mus i sin. Heidi har blivit mamma och jag började böla när jag fick höra att det var en flicka (äntligen så hade jag rätt) och de har hittat ett lik nere i Vättern som var fastfruset. Galet galet och galet.

Dagens teknik!

Google måste antagligen vara den bästa funktionen någonsin. Vet inte hur många gånger om dagen jag googlar på något. Ville hitta en låt nu och allt jag visste var att de sjöng något om 21... Tro fan jag hittade den efter lite pillande. Tack Google!

Idéspruta

Tänkte på det, att man skulle göra ett program liknande outsiders fast med bara så äckligt jävla lyckliga människor. Lycka kan ju definieras på så många olika sätt för olika människor. Jag menar det måste ju finnas någon person i hela världen som har fått det att gå precis som den velat hela sitt liv. Är den världens lyckligaste person då? Sen så är meningen med hela programmet att man ska vara jävligt bitter på alla som är så in i helvetes lyckliga. Skit bra idé jag vet!


When the night falls on you


Gla i hjärtat!

Dagens ros går helt klart till buss 13:ns busschaufför. När det var tre minuter kvar tills nästa buss skulle komma så erbjöd han alla resande att få sitta kvar i bussen istället för att behöva stå ute och frysa. Sötnöt!

Dagens ris
går till flash. Jäkla sugprogram som jag inte alls kommer överrens med! Att det inte finns folk som förstår sig på det som man kan fråga gör inte saken bättre.

Dagens klockrenaste
var att jag och Malin fick dela på en pizza gratis eftersom Joey fick fel hemlevererad. Bugar och bockar.

 


Laddar upp inför sittning


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Jag skulle ut i skogen med massa människor och fota örnar när de dök ner och tog mös på marken. Till vår hjälp hade vi massa pokémons som skulle fota örnarna när de flög upp igen. Efter ett tag tyckte vi inte det var roligt längre så vi klädde ut oss till Spice Girls (alla var rätt överviktiga och perukerna hade sett sina glansdagar) och knöt ihop massa kablar? som vi hoppade hopprep med.

En sak förstår jag inte, var fick vi tag i kostymer mitt ute i skogen? Hm konstig dröm!

 


O'boyen renner te

Har kommit fram till att jag antagligen är känslig mot både laktos och gluten. Idag drack jag tre koppar varm o'boy och efter någon timme var jag så jäkla kass i magen att det blev bokläsning på toaletten. Ja där fick ni den bilden också, helt underbar eller hur! Att jag inte riktigt tål varken laktos eller gluten känns som en bra förklaring på varför min mage lever sitt eget liv.

Men vad ska man äta om man inte kan äta något av det, så gott är faktiskt inte sallad! GUD vad jag blev sugen på en grillad jävla flintastek nu!

 


Tisdagsnöje

WOHO! Idag kom min sista julklapp från de två bästa boråsarna, Stina och Angie. Av dem fick jag en kalender med Robert Pattinson i varje månad och gossip girl säsong två. Bäddar ner mig framför tvn och njuter!



Tid för mig själv



Suttit och spelat gitarr hela eftermiddagen, mina fingertoppar är helt öma nu och stackars mina grannar. Försökt sjunga trots min slemmiga hals. Lika vackert som näktergalen!

Har tagit ett långt och varmt bad också och nu känner jag mig mycket bättre. Ta i trä! Men får nog vänta med att träna igen tills på torsdag vilket gör att det kliar i benen på mig!

Har dessutom kommit på vad jag ska göra till flash projektet och skissat på hur det ska se ut. Tänkte jag skulle ta och skriva rapporten ikväll också men neeej, tror jag tar och ser en film istället!

Vad ska man göra ända fram till maj?

Har precis kommit hem från Annie, blev film igår med Robert och Joel, ÅH. Dessa män säger jag bara. Efter en lång natt med tickande klockor och en Annie som pratat väldigt mycket i sömnen! Så blir det jag, soffan, Lasse och min jäkla förkylning resten av dagen. Idag tycker jag lite extra synd om mig själv.

Säg det med en sång...


Konstigt nog

Så gör den här bilden mig på så mycket bättre humör. Man måste ju älska livets ironi och med det så går jag och gräver ner mig i sängen och hoppas på att fredag blir lite muntrare!


Bitterfitta

Idag är det en sådan dag då man råkar slå tån i bordet och det känns seriöst som att man ska ta och kasta ut skiten från balkongen. Och givetvis när man har en sådan här dag så vimlar det av tröga människor. Överallt och hela tiden. Prata inte med mig om du inte har något vettigt att säga.

Sing me something new!

Sitter just nu och värmer upp med en cider och macka med prickikorv. Idag fyller Annie 20, grattis Karsten! Det firar vi med alkohol och muffins ikväll.

Idag har jag legat i soffan precis hela dagen, har varit helt utslagen. Kollade på reprisen av grammisgalan och jag säger bara Johan Glans. Mannen, myten, legenden. Sen har jag också kollat på en grymt bra film, i skuggan av värmen. Svensk film från förra året, grät som en gris. Se den!


Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Har suttit och ritat nu i snart fyra timmar. Fick för mig att det var något jag skulle ta tid till idag och ja, ska man göra något så kan man väl lika bra göra det ordentligt. Dock är jag inte klar men tackar för ikväll och äter en banan för tydligen så ska det utsöndra något i kroppen som gör en trött?! Värt att testa. Imorgon kanske jag skulle ta tag i min lägenhet som håller på att förfalla. Prioriteringar, prioriteringar.

 

 

 


Det som händer i Stockholm stannar i Stockholm...

Då var första besöket i huvudstaden avverkat. Mina förväntningar var faktiskt inte så höga då jag var rätt nervös för att få uppleva det "riktiga storstadslivet". Men Stockholm kändes ungefär som att gå runt i Malmö eller Göteborg.

Lägenheten vi bodde i låg precis bredvid slottet på femte våningen och var kanske 100 kvm stor?! Ja ni förstår själva att vi har haft det rätt gott och helgen kunde antagligen inte bli mycket mer lyckad.

På fredagen hamnade vi på 20 års fest hos grannen med gratis sprit och dans. Stukade mitt knä då Malin fick för sig att det var en bra idé att springa över vägen och hoppa över snödrivor. Mina skor gick sönder och på lördagen fick jag halta mig fram på Stockholms gator.

Efter en hel dag med att försöka återhämta sig så blev det även dans på lördagskvällen. Mycket redbull/vodka och en taxi senare hamnade vi på en klubb med bra musik och killar som inte var rädda för att dansa. Inte svårt att räkna ut att dagen igår inte var annat än ett långt lidande. Bussresan hem var resultatet av övertrötthet. Danska fraser och bajsminner var vad som roade mig och Annie i fyra timmar.

 

Kan inte säga mycket annat än tack Malin, Josefin och Annie för en lyckad helg.

 

 

 

 


RSS 2.0