Highland adventures

I lördags åkte jag och mina flatmates på en tre-dagars tur med Haggis Adventures. Bussresa som skulle ta oss igenom Skottland och höglandet på tre dagar. Och oj vilken resa det blev! Mycket öl, ingen haggis (vågar fortfarande inte smaka på det). Mycket skratt, mycket sång, Loch Ness hunting, scary naked guy with frisbee, mycket slott, en del bergsklättring, fått träffa många nya härliga människor och mycket mycket kultur. Känns nästan som att jag vet mer om Skottlands historia nu än om Sveriges.

Vi hade turen att få antagligen världens bästa guide Lizzie och Allan the busdriver som tog och säkert fram på vägarna. Vi har alla nu drabbats av DSL (deep scottish love) och alla har fått Loch Lomond på huvudet. Har suttit och redigerat bilder hela dagen nu så att alla kan få i alla fall en liten blick av hur fantastiskt Skottland är. Alla bör verkligen åka hit och se detta själva!
Heather the cow
Riverrov eternal beauty. Om man doppade sitt huvud i denna magiska sjö i 7 sekunder så skulle man se yngre ut.


Vi bergsklättare lite, det var sjukt jobbigt men utsikten var fantastisk!


Här är ruten vi körde


Eilean Donan Castle
William Wallace monument
Inverlochy Castle


Guiden berättar för James Dean (han i hatten hete faktiskt så) att han hade passat perfekt som skotte då han hade den rätta kroppen? Sen stod han och förklarade hur man skulle sätta på en kilt för en väldans massa år sedan jätte länge.


Jag står och spanar efter Nessie


Chris bestämde sig för att bada i Loch Ness


Culloden battlefield. Här slog engelsmännen och the jackobites (skottarna) Stenarna som stack ut från väggen var för alla som hade dött. Engelsmännen hade också en sida av vägen men där var det inte så många stenar.eternal beauty

Kommentarer
Postat av: Fiona

Är sjukt avundsjuk på dig! Otroligt fina bilder Stephie <3 MISS U!

2011-09-21 @ 17:59:08
URL: http://fifiona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0