But I won't do that

Ni vet låten "I'd do anything for love (But I won't do that)" Stina gick och sjöng på den igår och jag kan inte sluta störa mig på den. Det måste ju vara en av de sämsta kärlekslåtar som någonsin har gjorts! "Jag gör vad som helst för kärlek...MEN jag gör inte det." VAFAN är det? Vad är det som är så hemskt att han vägrar göra det?! Ja man kan ju bara spekulera.

Malin was here

Hahaha såhär ser Malin (blond) ut när hon går in i rollen som en riktigt go göteborgare (uttalat med grov göteborgsdialekt)


Lång torsdag!

Igår kväll blev det utgång på kåren vilket resulterade i huvudvärk idag. Lyckad kväll och hitta en ny vän Patrick, grym kille!

Idag bjöds det på studiebesök på NRS tryckeri. Det var intressant, VD:n hade verkligen lagt ner tid och energi för att vi skulle få ut som möjligt av besöket. Och nu ikväll så var jag på föreläsning om moderskeppet. Visste inte vad jag det var tidigare men var också väldigt intressant. Kan inte sluta fascineras av människor som kommer på smarta saker.

Ikväll får det bli Shrek och försöka komma tidigt i säng eftersom jag börjar åtta imorgon. Phu, är ju ingen morgonmänniska alls!Breathtaking
Robert Pattinson och Ed Westwick på samma bild kan ju inte bli annat är jävligt bra!


Farligt

"Råkade" precis klicka hem en ramones t-shirt och ett armband. Det är fan farligt det här med internet, håller man sig borta från stan så vet man ju att man inte slösar några pengar men när det är så här enkelt. Hur ska man kontrollera sig själv?!

Har i alla fall skrivit klart mitt arbete nu, bara läsa igenom för lite slarvfel och så men det får vänta tills imorgon för min hjärna känns som bly just nu och behöver vila.


Flitig jävel

Idag har jag nästan skrivit klart mitt arbete om boken, lagat mat och varit ute och gått i en timme med Stina. Känner mig jävligt nöjd med dagens prestation! Nu blir det film och vindruvor.

We don't celebrate sundays

Angelica har åkt hem efter en mycekt trevlig helg och nu sitter jag här med massa plugg som väntar. Orkar inte ta tag i det, försöker komma in i min "pluggstämning" men hittar den inte. Åh jobbigt. Dock jävligt nöjd över mitt skohylle inköp idag.

då har man fredag i blodet igen

Ska försöka dra min röv ner till systemet, jävla regn. Ska fota det där trädet jag såg igår också, helt fantastiska höstlöv i klar röd/orange. Då man önskar att man typ kunde trolla fram saker. Tyvärr äger jag ju ingen systemkamera men det var så fina färger att jag hoppas att min digitalkamera kan fånga upp det mesta hyfsat rättvist.

Ikväll blir det fest här hemma med mina galanta damor. Låt champangen flöda.

Lunarstorm


Haha, trodde de tagit bort denna. Men icke, dock jobbigt att man inte kan spara ner sina egna bilder som man lagt upp. Vill man resa tillbaka i tiden så är det bara att logga in på Lunarstorm.

Bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort

Hitta den här snygga bilden från vår dansuppvisningen 2007. Älskar våra peruker.


byxlös i jönköping

Idag skulle jag gå och möta upp Malin och co. Blev lite halvt stressad och rusa omkring i lägenheten för att samla ihop mina saker. Började trä på mina skor för att bege mig och skulle precis rycka åt mig jackan för att klä på mig när jag märker att jag har glömt att ta på mig byxor. Hur fan kan jag glömma att ta på mig byxor??!!! Kastar av mig skorna fort som fan och skyndar att ta på mig byxor och sprang bort till Max för att möta de andra. Vafan, byxor?! Seriöst, ibland är man bra lost!

Twilight + New Moon

För er som inte vet det så är jag lite av ett twilight freak! Första gången jag läser om böcker friviligt i mitt liv och nu är biljetterna bokade till den nya filmen. Det blir här i Jönköping och redan den 19 november börjar vi med att se twilight på bio för att sedan se premiären av New Moon. Åhhh kan knappt bärga mig!


Slötisdag

Kolla äntligen på en shopaholics bekännelse idag och den var precis så söt som jag trodde. Måste medge att jag känner igen mig lite. Just nu sitter jag och tittar på massa underbara klänningar och längtar till nyår.


I lördags

Var som sagt i Borås förra veckan. Tiden bara flög fram och fast jag jobbade så kändes det som jag hade semester. Skönt med lite omväxling från skolan. Har dessutom skapat ett litet beroende för super smash bros på Wii, såå jäkla roligt!

I alla fall, så i lördagskväll satt jag, Stina och Angelica och spelade till långt in på småtimmarna och vid halv tre är det någon som plingar intensivt på dörrklockan, vi tittar konstigt på varandra med lite skäck i alla fall i min blick. Vem besöker en mitt i natten? (utan att man vet om det) Stina springer och öppnar och in staplar en berusad kille och beger sig rakt mot Angelicas säng för att gå och lägga sig?! Vi fattar nada, försöka få fram vad killen heter och vart han ska. Han verkade knappt veta var han hade röven någonstans så vi kastade ut honom. Efter tio minuter så kommer han igen och knackar på, lika intensivt. Vi öppnar igen och försöka förklara för honom att han har gått fel och att vi inte känner honom. Han verka fatta lika lite den här gången och återigen så kastar vi ut honom. Efter ytligare tio minuter så knackar det på en tredje gång. Den här gången så följer Stina och Angelica honom ner till dörren för att se till så att han går. Nu började det bli lite obehagligt! Han visste inte vad han hete och han visste inte vem han skulle till. Vi funderade på om vi skulle ringa polisen. Men avvaktade. Efter tio minuter så gick jag och Stina ner för att kolla så att han inte satt utanför eller låg i någon buske. Men det verkade som att han hade gått. Men tro fan att efter tjugo minuter så ringer det på dörren en gång till. Angelica hade sagt innan att hon inte vågade sova själv längre, men jag och Stina var tvungna att köra hem för att lämna bilen vi hade lånat. När han då kom en fjärde gång så ringde Angelica till Fredrik och förklarade situationen och bad honom att komma över. Jag och Stina står och förklara för killen som inte verkar fatta något att han fortfarande har gått fel och om han kom tillbaka fler gånger så var vi tvungna att ringa polisen. Och antagligen så har han hört att Angelica pratade med någon i telefon. Han började bli irriterad och situationen blev genast ännu mer läskig. Han frågade vad det var med oss. Tja, vi gillar inte att folk kommer och plingar på klockan fyra på natten. Men det verkade han inte fatta. Fredrik kom springandes som en dåre, som tur var, var han inte riktigt nykter för vetefan om Angelica hade lyckats övertala honom till att komma då. Jag kände mig jävligt skärrad och full på adrenalin. Det verkade inte som att han skulle komma tillbaka så jag och Stina bestämde oss för att åka hem. Då hade klockan nästan hunnit bli halv fem. Fredrik stannade, dock fick Angelica ta soffan. Men hon var bara glad att hon slapp sova i lägenheten själv. Jag och Stina sprang som dårar till bilen och Stina kastade sig in i baksätet och vi körde hemåt.

Ja, man kan väl helt enkelt konstatera att fulla människor är alltid något intressant att bevittna. Dock lärt mig att om någon kommer och ringer på hos mig mitt i natten så ska jag inte öppna!

Photoshop

 Jag och Ludde innan balen 2008


Drar till Borås

Ledig från skolan denna veckan så passar på att åka till Borås för att jobba in lite extra pengar och umgås med mina kära boråsarvänner! Packningen är klar! Efter många om och men.

Prata med mamma innan om man ska vaccinera sig för svininfluensan, det är inget jag har tänkt göra. Men min mormor är rätt så sjuk och gör jag inte det så kanske jag inte kan träffa henne, för tydligen kan man bli smittad fast man blir vaccinerad?! Fatta inte den biten riktigt. Men jag vill inte vaccinera mig, hatar sprutor och känns som att långsiktiga bieffekter är inte konstaterade. Tål att tänkas på!


Bild från förra lördagen, världens godaste drink, orange cadillac.

Packning står näst på listan

Jag hatar!!! verkligen att packa. Jag är dålig på det och det är något av det mest jobbigaste jag vet för att jag får alltid en sån jäkla beslutsångest så slutar det med att väskan inte går att stänga och jag har redan haft sönder den x antal gånger så vet inte riktigt hur mycket mer den klarar av nu. Jag hade fan kunnat betala nån för att packa åt mig! Har varit väl investerade pengar.

Tatuerade mig i onsdags, mina födelsedatum i romerska siffror. Inte det mest fantasirika men jag blev jäkligt nöjd! Och dessutom så var han som tatuerade mig från Ystad. Ser verkligen det som ett bra tecken! Vet inte för vad, men mest bra!Nej men usch om man skulle försöka sig på att packa i alla fall strumpor, börjar med det lättaste!

Behöver hitta min jang

Precis kommit hem från en mycket trevlig kväll med Malin med lite gott vin och skit snack. Och vet inte om det är vinet som talar men har i alla fall kommit fram till att jag måste hitta min jang. En som upprättar balansen i mitt liv. Jag har rätt så mycket otur med små saker i mitt liv. Det är till och med så att min förra pojkvän sa att han har aldrig haft så mycket otur med saker och ting innan han träffade mig. Det smittar tydligen av sig. Och då är det ju helt enkelt så att den jag ska eventuellt spendera mitt liv med måste ha otroligt mycket tur för att jämna ut min otur, helt enkelt min jang. Annars kommer jag kanske gå under?! Har för mig att den ska vara född 891018 också! Det ska vara en 100% match enligt säkra källor. Jag håller ögonen öppna.

Sålänge njuter vi till Robert Pattinson - I was broken, goosebumps!

Illustrator uppgift


Orkar inte göra mer nu så får nog vara bra såhär.


Internet och yttligare ett matteprov avklarat

Det är en dag att fira det må jag säga. Efter nästan 2 månader har jag äntligen fått rätt med mitt internet, låter konstigt men jag känner mig hel igen?! Ja så är det och det känns bra!

Tänkte vara lite ambitiös och försöka fixa till en snygg blogg men nja det sluta med att jag valde en färdig, det är ju faktiskt mycket enklare! En annan dag kanske. Beslöt mig för att njuta till Muse nya skiva och älskade spotify istället och öppna en öl till.


RSS 2.0