Blommor som du växer bara på brinnande fartyg

Denna sommaren har verkligen varit en riktig musik sommar. Massa konserter i både Göteborg, Malmö och sedan Peace & Love. Jag älskart! Har verkligen fastnat för massa svensk musik denna sommaren också. Några favoriter:










Så mycket som väntar

Borde ta tag i allt vad packning heter. Orkar inte. Allt kommer ändå inte få plats. Hur har det kommit sig att jag har blivit en sådan material girl? Jag gillar det inte. Man borde kanske ta alla prylar och elda upp. Eller ännu bättre, skänka bort. Så om fyra dagar är jag Edinburghbo.





Lekte med Heidi och Melanie i onsdags. Hon kommer vara så stor nästa gång jag ser henne.

Visitkort

Har faktiskt använt min högra hjärnhalva idag. Gjort visitkort till min vän Julia som jobbar som frisör och målat i illustrator. Kan ju vara lite nyttigt att aktivera sig lite innan skolan börjar igen.

Tänkte visa ett förslag som jag gjorde som vi antagligen inte kommer använda men som jag blev väldigt nöjd med ändå.







Sexikon



Romantik - är idag oftast relaterat till sex på ett eller annat sätt. För att få sex, för att göra sexet bättre eller för att kompensera dåligt sex.

Göm dig

Sitter och tänker ut bra ställen att gömma sig på. Kolla in hemsidan gömdig.nu.
Är lite bitter idag. Insparken i Jönköping har börjat och jag är i Ystad. Bitter bitter bitter.
Försöker tänka Skottland. Skottland. Skottland.
Men packa. Packa. Packa kommer i vägen. Vilket leder till ångest.
Och då hamnar jag på bitter igen.
Nej men var fan kan man gömma sig egentligen?!

Nostalgitripp



Lite ont i mina tummar nu faktiskt!
(Bild lånad av Lizette Richard)

Folk säger att allt är för konsten




Tolkar Thåström





Så här blev det idag. Har aldrig lyssnat på Thåström tidigare så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Kanske lite för deppig musik för min smak. Men Heidi jag är redo för nästa uppgift för detta var riktigt roligt!

Tell me why I don't like mondays

Imorgon ska jag rita och äta sushi. En jäkla bra måndag om jag får säga det själv. Min vän Heidi och jag har gjort en deal. Jag har länge tänkt att jag vill träna upp mitt ritande och skissande, men varje gång jag tar tag i det så låser det sig och jag vet inte vad jag ska rita. Så därför var Heidi självskriven till detta uppdrag då hon är så jäkla kreativ (enligt mig). Hon säger till mig vad jag ska rita. Eller ja inte exakt, men nästan. Mitt första uppdrag är att lyssna på Thåströms tionde låt på hans senaste album och rita det jag känner när jag lyssnar på den låten. Så imorgon ska jag leta upp mina ritprylar och så får vi se om det blir något bra av det här.


(gammal bild)


Haha hittade den här bilden i min "Jönköping" mapp. Åh saknar mitt Jönköping och min gamla lägenhet. Denna bilden är tagen när jag bodde själv i min första alldeles egna lägenhet. En rätt vanlig syn, jag menar hur kul är det att diska.

Jag vill handla handla handla







Älskar H&M nya funktion på deras hemsida, dressingroom. IKEA borde fixa något så man kan möblera i sitt hem. Något liknande The Sims. Detta är verkligen ett super smart sätt för H&M att få folk att stanna längre på deras hemsida. Genomtänkt!

Jävla söndag!

Idag mår jag som jag förtjänar. Hujeda mig! Men nu har jag fått lite godis i magen så börjar ordna upp sig även denna gången. Har dessutom blivit super förkyld då jag sprang runt med blötta skor hela kvällen igår. Spöregn och skinn är ingen bra kombination alls!

Sitter och planerar lite för den kommande roadtripen. Eftersom tanken var att jag skulle jobba hela nästa helg men blev avbokad fick jag helt plötsligt väldigt mycket fritid därför bär det iväg redan på fredag. Först till Göteborg för inflyttningsfest och lite konserter. Sen ett stopp i Jönköping och sedan vidare till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Jag och Annie tänkte plocka fram barnasinnet ordentligt! Sen blir det ner mot Skåne igen för att förbereda den kommande kräftskivan som ska hållas i mina föräldrars uterum här. Då bland annat min älskade Ällen kommer ner och hälsar på mig. Saknar den där kvinnan något ofantligt!

Och sen börjar ju Malmöfestivalen med en jäkla massa bra band. Har gjort mitt egna fina spelschema för veckan. Sjukt störigt bara att sommarkortet inte gäller den veckan också. Men men. Nu ska jag skicka iväg lite mejl och sedan lägga mig framför en film och dö lite till.


Vad gör vi nu, lille du


RSS 2.0