Sjuk

Photoshopar mig till sömns.

Söndag

Den första dagen på hela veckan som det verkligen är fint väder och då ligger man inne med världens förkylning och halsont. Knarkar värk- och halstabletter så att man orkar med både skola och nattuppdrag imorgon! Nu true blood!

DG ÄR VÄRLDENS BÄSTA NOLLEKLASS I ÅR!


Bild lånad av Pernilla Ingelsbo

Äntligen


Idag hände det!

YstadLångt borta

Insåg precis hur mycket jag saknar Anja, hon hade förstått precis nu och haft något bra att säga!


Jag kommer inte att älska dig för resten av livet

Insparken är i full gång och det tär på en men oj så roligt vi har. Dock så gapar frys, kyl och skafferi tomt här hemma, lever på mackor och micromat. Känner sig lagom hälsosam när man varvar den här underbara kosten med alkohol och cigaretter. Är inte konstigt att kroppen är i full kaos. Men ja det som inte dödar, härdar. Nej föreläsning om sju timmar, kanske dags att sova lite. Sova och fundera på konstiga saker som uppstått!


dödfisk89

Vi har börjat nuSå mycket som väntar

Skulle beställa min kamera tidigare idag från NetOnNet men eftersom jag inte blev beviljad någon kredit sket det sig. För att få en faktura hemskickad så måste man ha en inkomst på mer än 120 000 om året. Ja men det är ju väldigt lätt när jag inte får tjäna mer än 74 000 för csn. Man måste vara extremt fattig när man är student annars får man inte låna pengar, jätte logiskt. Nej så blir bara att vänta en vecka till. Vill ha nu!

Jag och Malin har kollat in extra kursen som vi ska läsa idag också. Fotografi - Visuell kommunikation som är en distanskurs via Moderskeppet. Ska bli grymt roligt och de två nissarna som ska hålla i föreläsningarna verkar väldigt bra. Vi bara sätta gång nu och suga in all ny kunskap som väntar!

Imorgon blir det roadtrip ner till Ystad med Annie och Malin. Ser verkligen framemot att få visa dem min hemstad! Så, så ser läget ut för tillfället.


HH och PB!

Eller?

Om man inte kan komma på vad man ska önska klockan 22,22 betyder det att man är jävligt nöjd med tillvaron?

Har i alla fall varit och tränat idag och det var så skönt att jag dog! Imorgon är det på det igen och äntligen träffa Malin Gaga, saknat henne hela sommaren! Härligt härligt.


Typiskt!

Gud vad jag hatar när saker krockar! På fredag börjar Malmöfestivalen med en massa bra band hela veckan och givetvis så ska det vara samtidigt som insparken. Nästa helg är det Close to Home i Borås med en massa bra band och givetvis ska det vara samtidigt som insparken. AH blir så sur.

Kan inte sova

Ligger och photoshopar. Lizette förlåt om du ser det här. Du fick bli lite ofrivilligt modell så här på min söndagsnatt då jag redigerat några bilder från vår utflykt i somras.


My baby and I


Man har bråttom dit sen är man där

Drar till Borås idag för att jobba mina två sista dagar någonsin på Bk i Borås.Ni har varit bra!

Fördelar

Sex nummer av cap&design för 400 kr. Ibland är det så värt att vara student!
Och sim-EM på tv, helt enkelt underbart!

Känner det!

Vill hela tiden säga att det är torsdag idag men icke! Lite ångest för att jag inte har kommit iväg för att träna idag! Halsen och huvudet är i uppror och det sista jag vill är att vara sjuk när insparken börjar. Blir snabba cash och té istället. Tänkte jag skulle få undan att fixa med lite bilder och sånt idag men det är ju det där att ta tag i det. Inte min starka sida...

Måste ringa om min dator IGEN. Den har varit sönder sedan jag köpte den för ett år sedan och den har varit på lagning två gånger men de har fortfarande inte fixat rätt problem. Ett tips, Asus suger!

Hade bra kvalitets tid med Annie igår/inatt, lyssna på musik och snacka skit. Vi behövde det, sommaren har varit konstig! Men nu är jag sjukt taggad inför skolan och jag känner det enda in i benmärgen att hösten kommer bli fucking assum!Ja det är jag jävligt glad för!


Dö!

Har suttit i karantän i mitt rum hela dagen för jag vågar knappt röra mig i lägenheten eftersom jag fick besök av den största spindeln som jag sett i Sverige igår. Ringde först och skrek till Malin, sedan till Angelica och frågade om jag fick komma till henne idag istället imorgon och sedan till mamma och grät lite. Nu ligger liket inne i vardagsrummet och jag vågar inte lyfta på tidningen som den ligger under. Ja, den var lika stor som min hand. Så idag flyr jag till Borås en dag tidigare än beräknat.

Detta har jag roat mig med idag.
Till Anja

Anja som jag har bott hos i sommar när jag har jobbat ska flytta nästa vecka. Kommer kännas väldigt konstigt att inte träffas varje dag. Men när jag hör de här två låtarna så kommer jag tänka på dig Anja, varje gång.

Gifta

"Har du glömt att ge fiskarna mat eller de ska inte ha någon?"
HAHA jag och min fru Annie dåja.

Förlåt om jag är bitter och cynisk men du vet hur det kan va

Sitter och gömmer mig i täcket idag och dör en smula. Anja och Frida ska iväg och titta på Lasse ikväll. Ibland är livet bra orättvist. Själv ska jag titta på.. tv?


Hur är det så att de lyckas varje gång?!

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Söndag

Ungefär så här kände jag imorse.


RSS 2.0