Min största rädsla

Jag är lite av en nervig person. Men saker som jag oftast går och oroar mig över är främst sådant som jag inte kan kontrollera. Kanske också är just därför jag går stirrar upp mig i onödan. En av sakerna som jag antagligen är det jag är mest rädd för är om jag någon gång i framtiden skulle behöva föda barn. Tanken på den smärtan kan få mig att vilja kräka. Börjar svettas och på gränsen till att börja gråta. Och så trillar man över en sådan här artikel. För helvete!

"När Linda väntade sitt första barn verkade barnet växa mer än normalt under graviditeten. Hon var orolig för hur förlossningen skulle gå, men säger att hon inte blev tagen på allvar av läkarna.
– "Det är inget att oroa sig över, det är normalt att vara orolig första gången." Och när jag bad om ett tillväxtultraljud så sade de att det inte tillhör deras rutiner, om det inte finns grundande skäl för det, säger Linda. 

Vid förlossningen sprack Linda hela vägen, det vill säga huden slets sönder från slidan bak till ändtarmsöppningen. Hon har än i dag problem med att gå på toaletten. 
– Man kan inte gå på toan utan att hjälpa till med ett finger. Man får hålla emot för att kunna bajsa, helt enkelt."

Never say no to panda!Reklamfilm från Egypten för produkten panda cheese. Hysteriskt rolig.

Är det redan söndag igen?

Fiona var här och hälsade på några dagar. Vi har shoppat mest! Gick på Hanson-konsert i fredags, var väldigt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Glasgow i lördags för ett besök på primark och de oändliga antalet butiker där fanns. Och vi har haft regn och åter regn förutom idag då det var vanligt skotskt solväder lagom till Fiona skulle sätta sig på bussen för att åka tillbaka till Sverige. Hon kom med kaviar och ädelost. Grymt med besök!

P.S Fiona blundar på 98% av bilderna jag tagit denna helgen. D.S

Bättre sent än aldrig

Lite bilder från när min familj var på besök.
Fint besök!


(Bild lånad från Fionas facebook, tagen på vår examensdag)

Idag kommer Fiona och hälsar på i Skottelandet. WOHO! Hon kommer med kaviar och ädelost på tub. Bra grejer.

Skulle ut och sprungit med Sali i morse med min mobil hade tydligen dött under natten och väckte mig inte. Synd. Jätte synd.

Photo:Studio, andra tagningen

Fotograferade Hille idag igen till min fotouppgift. Det var nästan svårare idag än vad det var förra gången. Men denna bilden blev jag nöjd med, söttjej! Dock funkar inte just denna till min tidning. Fotograferade 220 bilder, har kollat igenom halva än så länge. Hepp.


Lite saker jag stött på idag

Anti Scampi är en av den mest omtalade svenska reklamkampanjer i år. Målet är berätta hur jätte dålig den lilla jätteräkan är. Tycker den är väldigt bra gjord och jag känner att jag från och med nu kommer avstå räkorna när jag äter sushi.


Sen snubblade jag på en fantastisk talangfull person genom en blogg som jag läser. Hon uppmärksammade idag sina läsare att kolla in Illustrated by Em. Dog lite när jag titta igenom hennes blogg. Fruktansvärt bra grejer!Nu är det nästan som att du är död

Jadå, hösten har kommit till Edinburgh också med allt vad det innebär.


När man inte kan sova


Dagens arbete

Igår fotograferade jag för mitt andra fotoprojekt. Vi ska fotografera två porträttbilder där ljusen ska vara olika. Jag har valt att fota Hille. De två bilderna ska passa i en valfri tidning, antigen en som finns eller så får man hitta på en. Jag har valt tatueringstidningen Z tattoo.

Idag har jag suttit hela dagen och kollat igenom bilderna, redigerat, designat uppslag, letat typsnitt. Allt! Blev nöjd med bilderna men ska ändå fotografera en gång till på tisdag. Har kommit på lite fler idéer på poser och ljus. Vem hade kunnat ana hur svårt det skulle vara att veta hur modellen ska stå. Jätte svårt!!!Liten tjuvkick på vad jag gjort än så länge.

"Halloween party 3"


Vi försökte fixa Halloween för tredje dagen i rad. Vädret sa åt oss att vi skulle ha stannat hemma!

Lite sånt som blev över

Världens största frimärke!


Camilla in action i studion.


Sali och jag innan vår inflyttningsfest


Halloween party 2
Höst


Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar

En sån natt då det faktiskt känns som att man ska dö!


Halloween party 1

RSS 2.0