Ett midsommarbröllop


Lösenordet är hemligt. Vad är lösenordet?

Börjar midsommar med att lyssna på Bob Hund och binda krans. Blir nog bra det här.


Förberedelser

Har äntligen hittat ett par gummistövlar. På rusta av alla ställen för 179 kr. Värt!åh fy fan..Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Glöm allt du lärt dig

Idag ska jag äntligen få träffa Anja. Ska snart ta tåget till Helsingborg och har redan packat ner helt för mycket grejer. Man kan ju tycka att jag borde vara en rutinerad packare vid det här laget men fy fan vad dålig jag är på det. Nästa vecka ska jag "test packa" mina grejer till Peace & Love så att jag orkar bära allt. Katastrof! Längtar inte efter dagen så jag ska packa till Skottland... det är kört. Har snarare blivit en rutinerad bärare, bra med armmuskler.


Do you remember the scars I showed you the stories I told you
Jag är en lat kvinna som älskar beröm

Hitta den här kokboken, "Om jag var din hemmafru".
Beskrivning:
Lotta Lundgren är stjärncopywritern som hoppade av reklambranschen för att skriva om mat, prata om mat och laga mat på heltid. Våren 2010 kunde man bland annat se henne som programledare i SVT:s TV-serie Landet Brunsås. "Jag är en lat kvinna som älskar beröm, två utmärkta egenskaper när man skapar recept. Det ska gå någorlunda snabbt, det ska vara enkelt, ingrediensförteckningen ska vara kort och det ska vara så gott att man vill äta det en gång i veckan. Jag är inte fostrad i ett restaurangkök och det märks. Mitt ideal är mat som smakar väldigt mycket mer än den kostat i termer av tid, ansträngning och pengar. Mat som får en torsdag att smaka som en lördag."

En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning, matlagning i högklackat och sextiofem enkla recept som får din vardag att smaka som en lördag.

Lotta Lundgren gör din matlagning roligare, din vardagsmat godare och underhåller dig med småprat, skrönor och ren skär lögn tills varenda tallrik är tom.

Tycker de säljer in den så jäkla bra och den gör till och med mig sugen på att laga mat. En kokbok liksom?! Böcker alltså..

Sticker iväg på kalas


11 dagar kvar


You can never get enough. Enough of this stuff. It's Friday, I'm in love

Idag får jag besök av den här lilla krabaten. Hon har börjat prata nu också vilket betyder att hon börjar bli livsfarlig! Helt livsfarlig!


Jag hatar min rastlöshet!

Varför känner jag mig super stressad hela tiden när jag är ledig? Förutom att Ystad antagligen kommer bli min död så har jag fullt upp hela tiden samtidigt som det känns som att jag gör absolut ingenting. Blir knäpp! Igår blev jag i alla fall klar med min fotobok. Jäkla hästjobb men jag hoppas att den blev bra till slut. "Studentliv" fick bli titeln. Behöver väl knappast förklara mer.

Har även hittat en utbildning i Göteborg som jag skulle vilja läsa, någon gång. Reklam och marknadsföring. Verkade väldigt bra och försöker få ihop någon slags plan över framtiden och Göteborg det lockar.

Plus att jag beställt en ny bok idag. Fått någon grej för böcker, älskar dem! Titta på dem, hålla i dem, läsa dem framförallt. Den här gången blev det "idébok". En stor jäkla bokhylla med en massa olika böcker kommer definitivt finnas placerad i min nästa lägenhet.
"En kombinerad bok/anteckningsbok framtagen för att främja kreativiteten och uppmuntra till att fler idéer tas tillvara."


Har dessutom blivit lite smått besatt av Henrik Fexeus och hans program Hjärnstorm. Kolla på det här klippet säger jag bara. Tycker sånt här är löjligt intressant!

ProjektSatte igång ett projekt ikväll, tänkte jag skulle sätta ihop en fotobok. Det var klockan tio. Nu snart fyra timmar senare har jag kommit knappt halvvägs. Inte helt genomtänkt. För övrigt så fullkomligt älskar jag denna bilden.

Funderar på

Har tänkt på att klippa av håret väldigt länge nu. Julia vill inte göra det fören jag är helt säker på att jag inte kommer ångra mig. Shit, vet inte om jag vågar. Tänker mig en blandning av de här tre frisyrerna. Behålla luggen och sedan ha resten vara väldigt kort. Beslutsångest!


Kom ihåg
På återseende

Hängde in overallen i garderoben idag. För gott? Det vet man aldrig men blev lite smått nostalgisk när jag tittade igenom alla märken, kärleksförklaringar, halvhjärtade försök av Annie att skriva på danska, målningar och smuts. Om jag kanske hade luktat riktigt noga på den så hade den säkert luktat kåren. Och svett?Födelsedagshelg'


Slänger upp lite bilder från när vi firade min födelsedag. Fin helg!


GodnattsagaNär jag kom hem låg de här på min säng. Cap & design blir min godnattsaga ikväll.
Jag förstår inte riktigt det nya Spotify systemet, nu är det ny månad och vilket innebär att jag borde kunna lyssna på de låter som jag redan förbrukat i maj månad. Eller?

Förlåt om jag är bitter och synisk men du vet hur det kan va.

Tycker inte om att behöva säga farväl till människor, man är mer blödig än vad man tror. DG09, tack som fan för två super år i Jönköping. Har blivit en examensfest rikare och igår var kul. Jag och Fiona krigade till klockan sex? sju? i morse och letade bussar i hela Jönköping kändes det som. Och tack Daniel för din gästfrihet de här dagarna.

Idag känner jag mig jävligt ställd. Så mycket bra saker som slutar samtidigt att man knappt hinner reflektera över vad som händer. Men Skåne verkar bjuda på sol denna dag och jag antar att framtiden faktiskt ser väldigt ljus ut. Så jag jag borde kanske tänka mindre och njuta mer för nu är det ju trots allt sommar.


Jag och Fiona (Bild lånad av Daniel Martinsson)

RSS 2.0